sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Synttärihumua perhosteemalla!


Synttärit - mikä ihana syy kokeilla jos jonkinlaista uutta reseptiä! Ihan parasta - ainoa miinus on se, että ei yhtään tiedä, miltä kokeilukakut maistuu. Onneksi tällä kertaa kaikki onnistuivat tosi hyvin! Käytin Kinuskikissan reseptejä: alarivin keskimmäinen on Piilokuviokakku, muffinssien ohje löytyy mun aiemmasta postauksesta (klik) ja muffinssien kuorrute on Kinuskikissan suklaakreemi. Perhospiparit on tehty Herrasväen pikkuleipien ohjeella, keskellä oleva kakku on Valkosuklainen sateenkaarikakku ja tarjolla oli myös juustosarvia. Mansikkakakun ohje on omasta päästä (unelmakääretorttupohja, täytteessä rahkaa, Flora Vispiä, vaahtoutumaton vaniljakastike, sokeria ja vaniljasokeria sekä mansikoita).

Perhonen löytyi myös suklaakakun sisältä :)


Juhlat aloitettiin jo perjantaina, kun kaikille vieraille ei lauantain juhlapäivä sopinut. Tässä perjantain herkkupöytää. Kinuskikissan sateenkaarikakun ohjeella tehty vaaleanpuna/valkoinen kakku ja sydänpullia sekä perhosmuffinsseja. Suklaamarenkejakin kokeilin ja niiden ohje löytyy täältä - klik! Itse tykkään enemmän mun ystävän marenkiohjeesta - klik :)
Kakuksi valitsin Kinuskikissan pitsikakun mutta koristelut tulivat sitten oman mielen mukaan :) Vadelmatäyte oli hieman voimakas, joten veikkaisin, ettei tämä ole ihan pienimpien suosikki. Meillä niin sankari kuin isosiskokin tykkäsivät tästä :) Kuorrute ja isot perhoset ovat sokerimassaa ja nuo pienet perhoset ovat nonparelleja (ostettu Blossomista). Reunan pikeeripursotukset on tehty Kinuskikissan pikeeriohjeella.Ja löytyihän siihen päälle vielä oikea numerokin!
 Täällä vietetään miehen viimeistä työviikkoa ja se tulee kulumaan uiden, rakentaen ja surua kantaen. Synttärisankarin päivä oli onneksi täynnä iloa, onnea ja kaikkea, mitä hän oli toivonutkin <3 Koristeista unohdin aivan ottaa kuvia - valkoisia sydänilmapalloja, päivänkakkaroita ja kissankelloja, vaaleanpunaisia ja vaaleankeltaisia ilmapalloja ja kennopalloja Juhlacenteristä sekä tyttöjen tekemiä perhosia siellä täällä :) Ilma suosi ja terassin lattiakin valmistui just sopivasti niin pystyttiin nauttia pihalla olostakin ihan eri tavoin!

Nyt unten maille - siunausta alkavaan viikkoon meille kaikille <3


sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Särkyneitä sydämiä


Viikonlopun suru-uutiset mun kotipaikkakunnalta iski liian lähelle. Nyt ei ole sanoja, vain särkyneitä sydämiä pienen paikkakunnan täydeltä. Liian aikaisin, liian varhain.. Lämpimät osanotot uhrien omaisille <3 Jälleennäkemisen toivossa serkkuni mun <3


torstai 3. heinäkuuta 2014

Pizzaa grillissä!

Eilen oli kunnon sadepäivä mutta täällä vaan jatkettiin grillaamista! Nyt päätettiin kokeilla pizzan tekoa pallogrillissä ja onnistuttiin kyllä yli odotusten :) Tein pohjan Kinuskikissan ohjeelta (sieltä idea tähän grillipizzaan tuli muutenkin) ja tykkäsimme kovasti! Pohjasta tuli rapea ja herkullinen. Tonnikalapizzaan se olisi kaivannut hieman suolaa mutta laitoin päälle vielä oliiveja niin siitäkin tuli hyvä :)

Kinuskikissan ohjeen löydät klikkaamalla TÄSTÄ. Pohja kannattaa jauhottaa hyvin niin se ei tartu folioon kiinni. Mä käytin mozzarellan lisäksi myös emmentalraastetta ja sekin suli kivasti pizzan päälle. Suosittelen kokeilemaan! Tää oli hyvää ja hauskaa!