tiistai 10. kesäkuuta 2014

Lago di Como -kuvamaraton

Vielä hetki Italiassa! Miehen työpäivien lisäksi olimme Milanossa yhden ylimääräisen päivän ja silloin hyppäsimme junaan ja matkustimme Lago di Comolle eli Como-järvelle. Upeat maisemat, ihanan aurinkoinen päivä ja ei kiire minnekään! Heti Comolle tultuamme menimme päiväkahveille ja söimme tietenkin jäätelöä ;) Edellisessä postauksessa kerroin tarkemmin, miten Comolle pääsee Milanosta, joten kurkkaapa sieltä, mikäli olet Comolle suuntaamassa :) Nämä kuvat on otettu kännykällä ja useat vielä laivan ikkunan läpi, joten laatu ei ole ihan parhain mutta ei yllätyksekseni ihan huonokaan!


Tuonne kukkulalle menee vaijerihissi mutta me emme sitä ehtineet kokeilemaan.Sataman vieressä olevalla pikkulaiturilla asusteli tällainen ihana yllätys!


Ja sitten laivamatkalle Bellagioon!
Laiva pysähteli välillä tosi ihanissa pikkukylissä!


Ja sitten alkoi näkyä lumipeitteiset vuoret <3 Aivan upeat!

Mikä puutarha!
 Bellagio <3 Kaunis, pieni kylä suurin piirtein puolessä välissä Como-järveä. Täältä oli upeat näkymät vuorille ja kylä oli hieman turistinen mutta todella ihana. Meillä ei ollut mitään opaskirjaa tänne, joten ohjelmassa ei ollut mitään "pakollisia" juttuja. Kävelimme siis suuntaan jos toiseen, kävimme syömässä ihanassa pienessä pizzeriassa, ostimme mansikoita ja istuimme hyvän tovin puistossa järven rannalla :)

 Tässä ollaankin jo taas satamassa :) Se ihana pizzeria löytyi tuolta kujalta suurin piirtein rinteen puolestavälistä ja vasemmalta puolelta. Sieltä sai palvelua hyvin englanniksikin :)

Kuvapaljous alkaa nyt loppua ja palataan vielä hetkeksi tänne meille pihatunnelmiin :)

Aurinkoa!

6 kommenttia:

 1. Voi että mitä kuvia! Niin tulee muistoja mieleen meidän ajelusta Comon rantaa alas ja ylös. Mekin pysähdyimme pikku kyliin ja kaupunkeihin syömään ja ostoksille. Ja muutama päivä ja yö vietettiin lumihuippujen vierellä tuttavallamme Antoniolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen kanssa ajateltiinkin, että auton vuokraaminenkin olisi hyvä ajatus. Mutta päädyttiin laivan kyytiin, kun oltiin vain päiväretkellä :) Teidän reissu kuulostaa ihanalta! On aina hyvä, kun on tuttuja ulkomailla :)

   Poista
 2. Uusi lukijasi ilmoittautuu..
  Selailin pitkän matkan blogiasi taaksepäin.. Olen ihan hirvittävä Italia fani, joten oli kiva löytää tuollainen ihastuttavien kuvien määrä.

  ps. Tervetuloa kurkkaamaan blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Christina ja tervetuloa mukaan! Tuun ehdottomasti vastavierailulle :) Italia on kyllä upea maa. Siellä(kin) olisi mahtavaa päästä matkustamaan enemmän!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)