tiistai 22. huhtikuuta 2014

Naisen logiikkaa?

Kävin toissalauantaina kaupungilla etsimässä rottinkikoria ala-aulaan ja löysinkin monta hyvää vaihtoehtoa. Annon valikoimassa olisi kulmikkaita ja TineK:lla taas pyöreitä muotoja. TineK:n bambukoreja olen ihastellut jo pitkään mutta yhtäkkiä en hennonutkaan ostaa. Ja hintaa oli huikeat 19e/kpl. No, ostin sen sijaan kaksi TineK:n tuikkulasia yht. 22e :D Onko tämä sitten sitä kuuluisaa naisten logiikkaa?

Tuikkukuppi Anttilasta, Tine K:n Facet S kirkas, hillopurkki laatikkojen kätköistä, Tine K:n Facet S tummanharmaa. Suorakaiteen muotoinen lautanen Kukkatalo Ruususesta.
Mitä muuten tykkäätte isommista kuvista? Yritin säätää jo edelliseen postaukseen tuota tekstin ja sivupalkkien kokoa, että pystyisin paremmin käyttämään isoja kuvia. Jotenkin omaan silmään se tuntuu hyvältä. Miltäs se näyttää ruudun sillä puolella :)

Ihanaa pääsiäisen jälkeistä viikkoa!


11 kommenttia:

 1. Naisen logiikka ♥
  Mä kans aina mietin noita kuvien kokoja... sun näyttää ainakin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D

   Kiva kuulla palautetta noista kuvista :) Ne aina mietityttää, kun haluaisi laittaa tänne selkeitä ja tunnelman välittäviä kuvia :)

   Poista
 2. Hih, sitäpä just! :D kuva koko näyttää oikein kivalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkäs sitä mielelleen mahtaa ;) Mukava kuulla, että kuvakoko on sunkin mielestä hyvä :)

   Poista
 3. Mie tykkään isoista kuvista. Ei tartte tiirailla. Mun mielestä blogeihin kuuluu isot kuvat. :) Mää tykkään isoooosta.

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aiemmin yrittänyt muuttaa noita asetuksia mutten ole saanut niitä toimimaan mutta nyt jostain syystä onnistui :) Kiva niin, isot kuvat on munkin mielestä hyvät!

   Poista
 4. Naisen logiikkaa parhaimmillaan, toimii!! :D
  Isot kuvat on kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kaiken huipuksi tää kolahti muhun vasta sitten kun lähdin siitä kaupasta :D Kiva kuulla, että isot kuvat on hyvät :)

   Poista
 5. Isot kuvat näyttää hienoilta! Mukavaa kun ei tarvis tihrustaa :) Mulla on muutes sama logiikka käytössä :D Ihania nuo TineK:t<3

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)