perjantai 7. helmikuuta 2014

DIY: korvakorujen säilytysvinkki

 Onko sulla korvikset koskaan hukassa? Kadonneet meikkipussin pohjalle? Toinen korvis tallessa ja toinen jossain kaulakorussa kiinni? Mulla on. Äitini löysi netin kätköistä kuvan korutaulusta jo jonkin aikaa sitten ja jo silloin päätin, että sellaisen teen. Ja kun kaupasta löytyi sopiva kehys (about kolme euroa), kotoa pumpulia ja lakanakangasta (ylläri :D) sekä sopivaa pitsinauhaa ja ennen kaikkea aikaa keskellä päivää (!) niin sain nopeasti valmista :)

Tästä lähdettiin liikkeelle. Kehyksen pohjan päälle pumpulia/vanua (lasinkin voi jättää tuonne alle, jos tahtoo). Siihen päälle pingotin lakanakankaan palasen ja sen kiinnitin ihan vain maalarinteipillä tuonne taakse.


Kankaan päälle mallasin pitsinauhaa ja katkoin ne oikeanpituisiksi. Ne myös kiinnitin pelkästään maalarinteipillä kehyksen takapuolelle. Sitten "taulu" paikalleen kehyksen sisälle ja valmista!

Valkoisen kehyksen lisäksi tein toisen korutaulun puunvärisenä. Se oli myös kiva! Huomaan, että mun korvisvalikoima on kaiken kirjava eikä oikein ikäni mukainen.. Yli kolmekymppinen täällä tosiaan kirjoittelee ;) Miehelle nauroinkin, että halvasta tuunauksesta tuleekin kallis, kun joudun alkaa ostamaan uusia korviksia :D No, nuo Union Jack-korvikset liittyy mun työhön ja muutenkin tykkään erilaisista ja näyttävistä korviksista. Arjessa tosin käytän pieniä korviksia. Ehkä sitä arjessakin pitäisi joskus repäistä ;)
Vauhdikasta viikonloppua!


4 kommenttia:

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)