torstai 23. tammikuuta 2014

Meidän kodin valaisimia

 Mä, niin kuin moni muu, rakastan lamppuja! Välillä harmittelen, ettei lamppuja voi ostaa varastoon ja vaihtaa mielen mukaan :D Tai voishan sitä mutta en henno.. Joka tapauksessa mut löytää aika usein valaisinosastolta kaupassa kuin kaupassa :)

Tässäpä meidän kodin riippuvalaisimia. Olin aika yllättynyt - valkoista valkoista ja valkoista, eri sävyissä vaan! En oo hoksannut väriä ajatellakaan. Oonkohan ostanut valkoista sen takia, että se sulaa sisustukseen? Jostain syystä valkoinen on ollut mun väri valaisimien suhteen :)

Tämä sipulivalaisin löytyy olkkarista :)

Ostettu Prismasta.

Ja tämä tulppaani keittiöstä.

Tilattu Finnish Design Shopista, Normann Copenhagenin Norm 06 lamppu, small

Tämä valaisin on leikkihuoneessa. Siinä on hieman kapea valokeila eli soveltuis parhaiten varmasti pöydän päälle. Mutta suht hyvin on toiminut yleisvalaisimenakin.

Ostettu Villagesta.

 Näitä valaisimia meillä on kuistilla kaksi. Tykkään ihan hirveästi! Tämä on Ikean syksyn uutuuksia, joten sitä löytyy vielä varmasti. Samasta mallista löytyi myös isompi valaisin (hieman matalampi).

Tämä valaisin löytyy Ikeasta.

Tällainen pitsipaperivalaisin löytyi Anttilasta ja se odottelee sähköjen kytkentää yläkerran aulassa. Joo, luit oikein - sähkömiehet <3 ;)Seuraavat valaisimet olen tilannut Ellokselta paljon ennen muuttoa. Silloin kun aloin suunnitella lastenhuoneiden pintoja ja sisustusta. Esikoisen huone on vaaleanpuna/valkoinen ja sinne sopi ihan mukavasti vaaleanpunainen valaisin :)


Ja toisen tytön huoneesta löytyy sama valaisin valkoisena. Muuten tytön huone onkin aika vahvan vaaleanpunainen niin kuin tuosta takaseinästä voi olettaakin :)Tämä valaisin on meidän työhuoneessa, joka on vielä ihan kesken. Sen olen tilannut muistaakseni Anttilan nettikaupasta. En oo ihan varma, sillä siitä on jo tosi kauan. Tämä lamppu on kulkenut mukana jo useamman vuoden.


Ja makkarista löytyy myös ikealainen. Näyttää kuvassa harmaalta mutta on sellainen kiva greige :)


Tässä ei toki ollut vielä kaikki valaisimet. Lattia-, pöytä- ja seinävalaisimia löytyy vielä ;) Niistä toisen kerran lisää :)

Iloa perjantaihin! Se on viikonloppu taas!

Lisäys 24.1.
p.s. yksi valaisimistahan unohtui, joten tässä vielä meidän wc-tilojen valaisin. Tämä on niin ihana bling bling että se löytyy sekä ala- että yläkerrasta :) Olen ostanut lamput ihanasta BellaWintage-liikkeestä.

Lamppu löytyy myös My Dreamhome-putiikista, jonka nettisivuilta tämä kuva myös on. Nettikauppaan pääset klikkaamalla tästä.6 kommenttia:

 1. No nytkö viimein taas toimii???Mites kommentointi?
  Toivottavasti viat nyt korjaantuu .Harmittavaisia nuo :/.

  Teijän kodissa on kyllä niin nätit valaisimet <3.
  Kelpaa niitä ihastella :)

  Mukavaa viikonvaihdetta teillekkin :)!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus, täytyypä itsekin tehdä samanlainen :) Tuosta Ikean valaisimesta tykkään erityisesti.

  VastaaPoista
 3. Kauniita valaisimia! Tuo Ikean valkoinen on ollut mullakin mietinnässä kirjaston valaisimeksi.

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Me kun ei ole edes ajateltu valaisimia.. On ne plafondit katossa, mitkä edelliset omistajat jätti paikoilleen. Voisi tietysti vaikka vaihtaa. Mutta, meillä on tooosi matalat huoneet, eli roikkuvia ei oikein edes voi olla muutoin kun pöydän päällä. Mistä muistuukin, että yksi ostovalaisin meillä roikkuu ruokapöydän päällä :)

  VastaaPoista
 5. Teillähän lamppuja riittää :) meillä on vain muutama kattovalaisin, kosko spoteilla on pärjätty tähän asti :) tosin haaveissa olisi muutama kattovalaisin, kun vain saisi aikaiseksi tilata ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille viesteistä! Nyt taas kommentointi toimii. Jännityksellä odotellaan, että mihin asti..

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)