sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Karkkikakku

Hei! Ihan alkuun haluan kiittää kommenteista edelliseen postaukseen! Jokaisen olen lukenut ja halunnut niihin vastatakin. Mulla on edelleen ongelmia kommentoinnin kanssa. Nyt en saa julkaistua edes vastauksia omaan blogiini tulleisiin kommentteihin. Kuvia sentään saan jo lisättyä, joten postailemaan pääsen ihan normaalisti. Harmittaa vaan, kun ei pääse vastaamaan eikä kommentoimaan muiden postauksia. Kommentit ilahduttaa aina - ihana, jos ja kun jaksatte jättää viestiä, kun pyörähdätte blogissani.

Täällä ollaan synttärisuunnitelmien parissa :)
Kuopus juhlii 2-vuotissynttäreitään helmikuun lopulla ja olen yrittänyt miettiä jotain kivaa ja uutta kakkuideaa. Samalla muistinkin, etten ole laittanut tänne vielä kuvaa esikoisen kakusta ja hänen 7-vuotissynttäreitään juhlittiin jo joulukuun alussa!

Silloin mietin kovasti sokerimassa-/marsipaanikoristuksia, jotta olisin saanut hienoista hienoimman kakun tehtyä. Esikoinen innostui kuitenkin karkkikakusta ja äitikin sai koristella ihan erilaisen kakun - hieno siitäkin meidän mielestä tuli! Aina ei näemmä tarvi mitään ihmeitä. Karkeilla, kermalla ja erilaisilla strösseleilläkin onnistuu!

Täytteenä tällä kertaa mansikkahilloa, banaania ja kermarahkamangososeseosta. Nam!


Pikkumiehen synttäreille ei ole vielä ideaa, joten jatkan surffailua :) Iloista sunnuntaita!


2 kommenttia:

  1. Voi nams!! :)
    Meillä on myös tulossa piakkoin yhdet synttärit. Sankari on esittänyt jo oman tarjoiluehdotuksen, katsotaan mihin äiti pystyy ;)

    VastaaPoista
  2. Mä luulen, että sä pystyt mihin vaan! Ja kuvaa blogiin synttäreiden jälkeen :)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)