maanantai 28. tammikuuta 2013

About being a parent

Kuvat napattu NameIt-kuvastosta.
 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ;)perjantai 25. tammikuuta 2013

Go Finnish Design!

Oletteko lukeneet jo Palonin suunnitelmista viedä suomalaista osaamista New Yorkin muotiviikoille? Suunnitelmat kuulostavat aivan upeilta - on sellainen Nyt tehdään jotain hienoa-fiilis tuosta projektista :) Paloni vie mukanaan 37 suunnittelijan tuotteita PopUp-myymälään ja tarkoituksena on verkostua, järjestää muotinäytöksiä ja tapahtumia. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja tutuksi. Jään innolla seuraamaan tätä kaikkea! Hienoa tässä on myös se, että pääsemme jossain vaiheessa näkemään, mitä kulisseissa tapahtui. Kaikesta tästä suunnittelusta lähtien tehdään dokumentti, jonka toivottavasti näemme telkkarista pian muotiviikkojen jälkeen :) Jos heräsi kiinnostus, mistä on kyse niin käy Palonin fb-sivuilla (klik) tai lukemassa Indiedaysin sivuilta, kuinka unelmista tulee totta (klikklik).

Onkos PaaPii Design teille tuttu juttu? Kokkolan asuntomessuilla "läpimurtonsa" tehnyt Anniina Isokangas on PaaPii Designin takana ja valikoimassa on kaikkea ihanaa kankaista, korteista, pussukoista pehmoleluihin. PaaPii on myös lähdössä New Yorkin Palonin mukana - voin vaan kuvitella, kuinka hienolta tuollainen mahtaa tuntua! Lyhyessä ajassa (perustettu 2011) on PaaPiin maailmassa tapahtunut paljon! Ihana juttu! PaaPii löytyy facebookista (klik), blogistaniasta (klikklik) ja verkkokauppakin tietysti on: http://www.paapiidesign.com/. Käykää tutustumassa - tykkäätte varmasti!
Kuva on lainattu PaaPii Designin nettikaupan sivuilta

Mä nautin toisten onnistumisesta ja oon iloinen, että Suomea ja suomalaista upeaa ja laadukasta designia uskalletaan viedä rohkeasti ulkomaille! Yhdessätekemisessä on mun mielestä valtavasti voimaa. Ollaan rohkeasti suomalaisia <3torstai 24. tammikuuta 2013

11 things about me x3

Sain Eevalta ja Rideltä seuraavan haasteen ja teen tällaisen yhdistelmävastauksen - kiitos teille! Linkkien kautta pääsette tutustumaan naisiin Villa Metsätähti- ja Metsola-blogien takana samaisen haasteen muodossa :)
 
Haasteen ideana on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.


Haasteen säännöt ovat seuraavat:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
 Aloitetaanpas sitten :) Luvassa piiiiiiitkä kuvaton postaus. Toivottavasti jaksat lukea :)
 1. Olen äiti <3
 2. Rakastan matkustamista!
 3. Rakastan eri kieliä - haluaisin oppia niitä vielä paljon lisää. Nyt on hallussa vasta peruskielet ja hitusen alkeita parista muusta.
 4. Asun talossa, josta olen haaveillut piiiitkään.
 5. Haluaisin olla sen verran varakas, että voisin omistautua vapaaehtoistyöhön. Huolehdinkin usein ensin muista ja sitten vasta itsestä.
 6. Nautin talvesta, kovista pakkasista ja kevättalven auringosta <3
 7. Rakastan myös kesää, aurinkoa, lämpöä ja pientä tuulenvirettä.
 8. Nostan jalat vaistomaisesti ylös, jos telkkarissa näkyy käärmeitä. Inhoan ja pelkään niitä.
 9. 2013 on minulle karkiton vuosi. Toiveissa on myös tiputtaa raksaus- ja raskauskiloja ;)
 10. En tykkää ruoanlaitosta mutta I just love to bake <3
 11. En osaa päättää, ollako blondi vai brunette, otsahiuksilla vai ilman. Tällä hetkellä haaveilen blondiudesta ja otsiksesta. Pitää varmaan varata kampaaja ;)
Eevan kysymykset:
 1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggauksen? 
 Olisin halunnut aloittaa bloggaamisen jo kauan sitten mutta sain sysäyksen vasta rakentamisen myötä. Joten raksablogihan tämä alunperin on. Nyt vähän tehdään muutoksia vaikka raksaaminenkin toki jatkuu.
 

2. Lempiesine tai huonekalu kotona?
Piano.
 

3. Mitä haluaisit tehdä paremmin?
Voi näitä on paljon. Haluaisin olla parempi äiti, parempi liikkuja ja parempi laulaja. Osaan laulaa mutta haluaisin laulaa oikein kunnolla ja hyvin :)
 

4. Luetko sisustuslehtiä?
Silloin tällöin. Mitään lehteä en tällä hetkellä tilaa. Viimeksi ostin sisustuslehden ystävälleni, jonka lapset olivat sairastelleet pitkään. Hetki rentoutumista aamukahvin kera :)
 

5. Mitä ilman et pärjäisi?
Aurinkoa.
 

6. Jos saisit valita yhden asian tai tuotteen, joka olisi aina ilmaista, mikä se olisi?
Ruoka. Olisi ihana mennä kauppaan eikä tarvitsisi kulkea kassan kautta :D
 

7. Miten rentoudut?
Pianon ääressä. Jumpassa. Ulkoillen. Tietokoneella. Telkkarin ääressä.
 

8. Minne haluaisit matkustaa?    
Mä luulen, että on helpompi sanoa, minne EN halua matkustaa. Haluan joka paikkaan!
 

9. Lempiherkku?
Pähkinärusinasuklaa by Fazer. Nyt oon kyllä ollut tämän vuoden karkkilakossa ja projektia on vielä 11kk edessä. Ensi jouluna sitten seuraavan kerran :)
 

10. Parasta viime vuonna? 
20.2.2012 vähän ennen iltayhdeksää sain syliini ihanan pienen rakkaan pikkupojan <3 Se oli ehdottomasti parasta! Synnytyksen jälkeinen voittajafiilis oma rakas vauva sylissä on tunne, jota ei unohda ja jonka haluaisin kokea aina uudelleen - se on parempaa kuin mikään muu!
 

11. Mitä odotat vuodelta 2013?
Sitä, että saamme viettää enemmän perheen yhteistä aikaa. Yhteistä pitkää lomaa kahden vuoden tauon jälkeen (toissa kesänä miehellä ei ollut lomaa työpaikanvaihdon takia ja viime vuonna yhteistä lomaa ei ollut kesällä eikä talvella raksan takia)

Riden kysymykset:

1. Missä onni piilee? 
Kotona <3
 
2. Paras paikka rentoutua? 
Vanhempien metsäkämpän ulkosauna.
 
3.Mikä kuukausi?
Elokuu.
 
4. Luonnossa vai kaupungissa?
Tää on vaikea. Haluaisin vastata sekä että. Ilman lapsia kaupungissa, lasten kanssa luonnossa.

5. Musta vai valkoinen? 
Musta.

6. Yksi haaveistasi?
Oma työhuone <3

7. Muisto lapsuudestasi?
Extempore-lähdöt Lappiin. Aamupala pöydässä joku heittää kysymyksen "Lähdetäänkö Lappiin?" ja ei mee kuin hetki niin kaikki on autossa valmiina ja sitten mennään :)

8. Lempivärisi?
Mulla ei oo mitään ehdotonta lempparia. Sininen oli joskus muttei enää. Vaatteissa tykkään eri väreistä kuin esimerkiksi sisustamisessa. Jos joku pitää sanoa niin violetti.

9. Arjen ylellisyys?
Jumpat.

10. Kolme asiaa/esinettä joita ilman et pärjäisi arjessasi?
Valitsen tuon esineen - hella, jääkaappi ja uuni. En tykkää ruoanlaitosta ja ilman noita se olisi vielä kurjempaa. Tykkään kyllä kokeilla uusia reseptejä mutta mun into loppuu siihen, kun porukasta muut ei oo kokeiluista innoissaan. Pitäis varmaan tehdä eri ruokaa ihtelle kuin muille?

11. Oletko onnekas/onnellinen, miksi?
Olen. Mulla on ihana perhe, ihanat vanhemmat ja sisarukset ja ystäviäkin. Mun mieheni on loistava isä ja ihana puoliso, kun jaksaa mun oikkuja vuodesta toiseen ;) Terveyttäkin meille kaikille on riittänyt - siitä olen onnellinen ja kiitollinen.


Kysymykset haastetuille:

1. ruotsi vai englanti (kielet)? 2. Unelmalomakohde? 3. Mikä viikonpäivä ja miksi? 4. Mikä saa sut onnelliseksi? 5. Lempiruoka? 6. Väri, jota et missään nimessä käyttäisi sisustuksessa? 7. Mistä pidät eniten kodissasi? 8. Suurin muutos elämässäsi? 9. Suunnitelmat vuodelle 2013? 9. Rimakauhua ja rakkautta vai Frendit? 10. Tämän hetken lempparibiisi? 11. Ajatelma, jonka haluaisit meille jakaa?

Näillä kysymyksillä mennään eteenpäin ja mukaan haastan seuraavat bloggaajat:

Johanna (Auroran rakentajat/Made by Johanna)
Kirsikka (Villa Ainala)
MamaE (Ensilunta) 
Sanna (KotiKullanKallis/Studecor) 
Kikke (Talo Tähtitaivaan Alla2)

En tiedä, onko teitä jo haastettu tähän mukaan, joten ottakaa haaste vastaan, mikäli ennätätte ja haluatte siihen vastata :)

Yksitoista on niin hurja määrä, että näillä mennään. Jos sinusta tuntuu, että haluat napata tästä haasteen omaan blogiisi - ole hyvä vaan! Käykäähän tutustumassa noihin yllämainittuihin ihaniin blogeihin - ne ovat täynnä Elämää!sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Aurinkoinen talvipäivä

Täällä on ihasteltu upeaa auringonpaistetta pitkästä pitkästä aikaa!
Mies ja tytöt kävi luistelemassa sillä aikaa, kun minä laitoin pikkumiehen päikkäreille. Nyt nautiskellaan erilaisesta perheen päivästä - ohjelmassa luistelua, hiihtoa, lasten herkkuruokaa (ranskiksia ja makkaraa) ja illalla lasten nukkumaanmenon aikaan minä otan itselleni hengähdystauon ennen arkirumbaa ja singahdan jumppaan.

Aurinkoista pyhäpäivää!

lauantai 19. tammikuuta 2013

Viikonloppu - jes!

Tulin toivottamaan teille oikein hyvää viikonloppua! Elämä on ollut hiukan kiireistä ja väsyttävää ja postaukset jääneet tekemättä. Haaveilen blogin ulkoasun muuttamisesta "omannäköiseksi" (jotain pientä oonkin jo tehnyt), sillä myös sisältö tulee muuttumaan raksapainoitteisesta enemmän sisustuksen ja omien juttujen suuntaan. Toki rakentamistakin vielä on luvassa - onhan autotalli, piha ja sisällä vaatehuone, kodari ja kuraeteinenkin vaiheessa. Toivottavasti jaksatte pysyä matkassa. Matkan tekee mukavammaksi myös se, että saa tehdä sitä muiden kanssa. Olisi ihanaa, jos jaksaisit jättää viestiä käynnistäsi! Uusia lukijoitakin on tullut mukaan - kiitos siitä! Tervetuloa mun ja perheeni matkaan :)

Nyt on kuitenkin viikonloppu ja akkujen latauksen aika :)

Meidän perhe lähtee esikoisen baletin jälkeen kotiseurakuntamme järjestämään Perheiden päivään meren ääreen - valmista ruokaa, hyvää seuraa, laulelua ja hyvää sanomaa. Siitä on meidän lauantai tehty.

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

Jane

torstai 10. tammikuuta 2013

Sauna

Saunan suunnittelu oli yksi helpoimmista jutuista! Me olimme päättäneet jo kauan sitten, että haluamme mustan saunan ja lauteiden mallikin oli selvillä. Piti päättää vain saunan koko ja siitäkin oltiin yksimielisiä. Saunamme on aika lailla neliö eli 2m*2m ja oikein sopivan kokoinen viisihenkiselle perheelle. Suurempikin porukka sinne mahtuu saunomaan. Saunan seinät ja katto petsattiin Tikkurilan Supi Saunasuojalla, sävyllä Turve. Käsittelimme seinät kahteen kertaan. Sävy taittaa hieman ruskeaan. Lauteissa on paremmin mustanharmaa sävy eli Supi Saunavaha, sävy musta. Nämä sävyt kuitenkin sopii yhteen ihan hyvin :)
Oikean sävyn löytäminen oli yllättävän vaikeaa. Hyviä sävyjä oli mun mielestä vähän. Uusia sävyjä on tullut meidän saunamme valmistumisen jälkeen, joten valinnanvaraa on nyt paljon enemmän.

Moni sanoo, että meille ei ainakaan mustaa saunaa tule, kun se on niin muotijuttu. Mulla on toisenlaiset fiilikset - oon ollut onnellinen, että mustia saunoja tehdään nyt paljon, koska se vaikuttaa kaikkien siihen tarvittavien juttujen saamiseen! Esimerkiksi nykyään löytyy mustia ilmanvaihtoventtiilejä sun muita, joita ei vielä kymmenen vuotta sitten ollut. Niistä ei meillä ollut tietoa edes siinä vaiheessa, kun meidän saunaamme tehtiin. Valkoiset mollukat lähtevätkin jossain vaiheessa vaihtoon :)  Mustakarmiset ikkunatkin on kuulemma lisämaksusta mahdollista tilata. Tämä ei käynyt ees mielessä, joten me olemme sävyttäneet ne. Kohtuullisella menestyksellä onneksi :)

Ja nyt niitä kuvia. Aloitetaan suihkuhuoneesta. Suihku on MoraMMIX Shower System S6. Olemme tykänneet siitä kovasti. Sadesuihku on niiiiiin <3.


Ja sitten saunaan. Lasiovi ostettiin Terrasta ja sen vedin pitäisi vielä petsata. Se unohtui, kun petsattiin listat ja karmit, joten kuuluu nyt osastoon "tehdään kun muistetaan" :D Näitä lasiovia löytyy mustilla karmeilla ja vetimillä mutta tuo pieni extra tuo aika paljon extraa hintaan. Suihkuhuoneen katto ja ovenkarmit käsiteltiin samalla petsillä kuin saunan seinät mutta vain kertaalleen.


Kuvausapulainen ehti kuvaan mukaan. Kylppäri on hänen lempipaikkansa. Sinne mennään aina, jos ovi on jäänyt auki. Nyt pääsi sitten saunaankin :D
 Saunan seinämateriaaliksi valittiin kuusi ja lauteisiin haapa. Halusimme perusmalliset lauteet ilman pyöristyksiä tai välirimoja lauteiden väliin. Keskimmäinen laude on niin leveä, että sille mahtuu kolmekin punkkaa vierekkäin. Samoin se ulottuu niin pitkälle ylimmäisen lauteen alle, että putoamisvaaraa lapsilla ei ole. Saunassa ei ole muita valaisimia kuin nuo kaksi tuolla ylimmäisen lauteen alla ja ne petsattiin myös. Sähkömiehet eivät vaan jostain syystä ole kytkeneet niitä, joten lamppuna saunassa toimii toistaiseksi tuo pieni lyhty, jonka sisällä on pienet paristolla toimivat jouluvalot :D Ne valaisee kyllä yllättävän hyvin ja valoa tulee tietysti lasioven läpi kylpyhuoneesta. Jos haluaa oikein tunnelmoida, voi laittaa kylppäriin pelkästään tähtivalot (kylppärissä siis on myös kirkkaampi kattovalo). Ne ovat yleensä mun saunavuoroni valaistus :)


Saunaleluille tehtiin liikuteltava laatikko, jonka päällä voi tietenkin myös istua :)

Oviseinä laatoitettiin. Saunan ja kylppärin laattatiedot löytyy laatat-tunnisteen alta.
Harvian Classic Quatroqr70
 Ja sitten niihin petsattuihin ikkunoihin. Nämä kuvat on otettu erityisesti Mansardikaton alla-blogia varten :) Heidän saunansa on ihan uunituore - käykääpä vilkaisemassa! Mieheni uskaltautui nämä petsaamaan vaikka niissä jonkinlainen käsittely jo olikin. Ne jäivät hieman keltaiseksi mutta ovat mielestäni ihan hyvännäköiset. Ehkä pitäisi kokeilla petsata ne vielä toistamiseen?


Lähikuvaa :)
Sauna on tosiaan meidän lempparipaikka. Pieninkin rakastaa kylpemistä - ensimmäiset kunnon löylyt ovat vasta edessä. Tumma sauna on meidän lemppari mutta ajattelin linkittää tähän pari erilaista saunaa:

Kannustalo Villa Elsallan valkoinen sauna laattaseinineen

Valkoisen Harmajan erillinen ulkosaunarakennus (sisäsaunaa heillä ei olekaan)

Villa Ainalan tumma sauna

Auroran rakentajien sauna (ihana kiuas ja valkoiset kiuaskivet!)
Meidän saunamaailmamme kasvaa jossain vaiheessa ulkosaunalla. Maailman parhaat löylyt irtoaa vanhempieni ulkosaunassa ja iskän kämpällä pienenpienessä hirsisaunassa <3 Tällä hetkellä kuitenkin oma ulkosauna on vasta suunnitteluosastolla. Puut on kyllä jo kaadettu ja taapeloitu :) Sitä ennen on kuitenkin paljon muuta tekemistä :)

Tunnelmallista torstaita kaikille!
Jane

maanantai 7. tammikuuta 2013

Suklaakakku - taas kerran!

Tein pitkästä aikaa kunnon suklaakakun ja sitä varten selasin aika monta reseptiä netistä ja jäin miettimään kahta ohjetta. Päätin tehdä aiemmin esittelemäni tuplasuklaakakun mutta ohjeet meni mielessä ihan sekaisin :D Lopputuloksena hyvä sekoitus kummastakin ohjeesta omien lisäyksien kera. Oli herkkua - namnam.. :)


Ja ohje on tässä:

Vadelmasuklaakakku

Pohja:
225 g pehmeää voita
225 g kullankeltaista sirotesokeria (käytin DanSukkerin Siro erikoishieno sokeria)
4 vatkattua kananmunaa
175 g jauhoja
1½ tl leivinjauhetta
55 g kaakaojauhetta

Täyte:
3,5 dl Flora Vispiä
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa (myös vaniljanmakuinen käy tai tavallinen/vaniljanmakuinen rahka) 
1,5 levyä Pandan maitosuklaata
1-2 tl vaniljasokeria

Koristeluun:
1,5 levyä Pandan tummaa suklaata
                   1,5 dl Flora Vispiä
                    n. 25g voita

Kostuttamiseen: Punaposki-pilttiä ja vaniljasokerilla ja tavallisella sokerilla maustettua vettä

Pohja: Vatkaa voi ja sokeri keskenään kuohkeaksi. Vatkaa vähitellen sekaan kananmunat. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe toiseen kulhoon ja sekoita sitten taikinaan. Voitele pyöreä kakkuvuoka (halkaisija n. 20cm) ja peitä pohja leivinpaperilla. Lusikoi taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa 45-50 minuuttia tai kunnes kakku antaa painettaessa hieman myöten ja kakun keskelle työnnetty cocktailtikku tulee puhtaana ulos. Anna asettua vuoassa 5 minuuttia ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään.

Täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa vesihauteessa/mikrossa. Vatkaa kerma. Yhdistä sulatettu suklaa ja kermavaahto. Lisää edelliseen tuorejuusto/rahka. Lisää halutessasi vaniljasokeri. Kuumenna tilkka vettä. Mausta halutessasi sitruunalla. Liuota liivatteet kuumaan veteen ja lisää täytteeseen. Mä lisäsin seokseen kolme liivatetta varmuuden vuoksi, koska en ollut aiemmin tätä täytettä kakkuun kokeillut. Täytteeseen tulee paljon suklaata, että näin jälkeenpäin uskoisin, että kakku pysyy hyvin kasassa ilmankin.

Kokoaminen: Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kasaa kakku irtopohjavuokaan. Voit suojata reunat kalvonauhalla. (Mikäli sellaista ei ole niin suojaa irtopohjan reunat kelmulla). Kahta alimmaista pohjaa ei tarvitse kostuttaa vedellä. Pyyhkäise niiden pinnalle n. 3/4 purkkia Punaposki-pilttiä. Se riittää kostuttamaan pohjan. Levitä noin puolet täytteestä alimman pohjan päälle. Lisää seuraava kerros. Kostuta piltillä ja lisää lopputäyte. Lisää ylimmäinen kerros ja kostuta se sokerilla maustetulla vedellä. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa pari tuntia. Siirrä sitten kakku pakastimeen kuorruutteen tekemisen ajaksi. Kuorrute kovettuu kylmän kakun pintaan nopeammin ja kakkua on helpompi käsitellä, esim. tarjoilulautaselle siirrettäessä. Kun kuorrute on valmis ja jäähtynyt, ota kakku pakkasesta. Irrota irtopohjavuoan reunat varovasti, samoin kalvonauha/kelmu.

Vinkki: Koristele kakku pohjaosan päällä niin tarjoilulautanen pysyy puhtaana. Kun kakku on valmis koristeluja myöten, voit siirtää sen tarjoilulautaselle. Kakku irtoaa pohjasta hyvin lastaa apuna käyttäen, koska sitä on jäähdytetty pakasteessa.

Kuorrute: Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lämmitä kerma, älä keitä. Yhdistä edelliset (sekoita tosi hyvin vaikka vispilällä ja lisää voi pieneksi paloiteltuna. Sekoita niin kauan, että voi sulaa. Mikäli voi ei meinaa sulaa, voit lämmittää seosta varovasti uudelleen. Sekoita kunnes kuorrute on tasaista ja kiiltävää. Anna jäähtyä. Voit laittaa seoksen hetkeksi vaikka jääkaappiinkin :) Ei ole kiire laittaa sitä kakun päälle, koska kuorrute ei jähmety nopeasti :) Kun kuorrute on jäähtynyt ja vähän sakeentunut, levitä se kakun päälle ja siitä reunoille. Jos kuumennat veitsen vaikka kuuman veden alla niin saat kuorrutteeseen tasaisen pinnan. Kuivaa veitsi hyvin, sillä suklaa ja vesi eivät sovi toisilleen. Laita kakku taas hetkeksi jääkaappiin ja sulata valkosuklaa. Pilko valkosuklaa pakaste- tai pursotuspussiin ja laita pussi kuumaan veteen. Pidä huoli, ettei suklaan sekaan pääse vettä. Kun suklaa on sulanut, tee pussin kulmaan pieni reikä ja koristele kakku haluamallasi tavalla :) Pistä päälle koristeeksi vadelmia. Laita kakku jääkaappiin hetkeksi, että kuorrute kovettuu. Siirrä sitten tarjoilulautaselle.


Maistuisko Sulle?

Herkullista viikkoa! Täällä on jo loppuvuoden kiintiöt täynnä ;)

Jane

p.s. Ottaisin mielelläni vastaan postaustoiveita :) Ainakin sauna, vessat ja vaatekomerot on esittelemättä mutta olisiko muita toiveita?

tiistai 1. tammikuuta 2013

Uudenvuoden juhlintaa

 Vaikka moni asia kaupungissamme on vinksallaan, osataan lapset huomioida usein aika mukavasti. Näin oli myös eilen. Lapsille oli järjestetty oma ilotulitus jo seitsemän aikaan ja sinne mekin suuntasimme ja jätimme omat raketit ostamatta. Kun pienimmäinen nukahti alkuillan päikkäreille, lähdimme kaupunkiin ja kävimme ihastelemassa Vanhankaupungin joulua. Suosittelen todella Neristanissa piipahtamista, jos tännepäin joskus suuntaat! Mä haaveilen Vanhankaupungin kävelykierroksesta, jospa pääsisin ensi kesänä :)

Ilotulitus oli todella hieno ja pitkä - tykkäsimme kaikki kauheasti! Uudenvuoden puhe kuului vähän huonosti, samoin Matti Korkialan laulusta ei oikein saanut kauemmaksi selvää mutta ilotulitus oli upea. Tyttäremme myös tykkäsivät makkarakojun antimista :D

Meidän 6vee sai synttärilahjaksi oman pikkuNikonin ja toimi kuvaajana tälläkin reissulla :)

Meidän perhe toivottaa teille kaikille lukijoille oikein ihanaa ja siunattua uutta vuotta!
Kaikkea hyvää vuodelle 2013!

Jane + perhe