lauantai 21. joulukuuta 2013

Pisan kalteva muumitalo

Jouluiset terveiset täältä! Jokos siellä ruudun toisella puolen on kaikki valmista? Mun to do -listalla on jo aika lyhyt mutta löytyy sieltä vielä se, tämä ja tuo mutta lahjat on paketoitu ja toissapäivänä sain paistettua porkkana- ja lanttulaatikot (elämäni ekaa kertaa muuten). Yleensä olemme ostaneet kaupasta valmiita mutta nyt innostuin itsekin kokeilemaan. Ehdittiin niitä jo maistaakin ja jopa lapset tykkäsivät. Saa jäädä tänä vuonna Atrian laatikot kaupan hyllylle:)

Ruoanlaiton ulkoistaisin heti, jos se olisi mahdollista - leivonta on enemmän mun juttu. Tänä vuonna oon siitä jostain syystä hieman luistanut ja niissä vähissä leipomuksissa epäonnistunutkin :D Tein vain vaaleita ja tummia pipareita ja haen konditoriasta vähän tähtipullia kahvipöytään. Torttuja paistan sitä mukaan, kun niitä haluamme - uunituoreet vaan ovat niin herkkuja! Epäonnistuminen tuli piparkakkutalon suhteen. Leivomme piparkakkutalon palat lasten kanssa yhdessä ja minä sitten kasailin muumitaloa ihtekseni. Eikä siitä mitään tullut. Talo huojui ja heilui ja kun vihdoin ja viimein sain sen pysymään edes jotenkin pystyssä (lue: vinossa) niin tajusin, etten ollut koristellut paloja vielä ollenkaan :D No, koristelut ovat sen näköiset :D Lapset olivat siitä kuitenkin niin iloisia, että pakkohan se oli tännekin ikuistaa. Ensi vuonna sitten paremmalla onnella ja paksummaksi kaulitulla taikinalla liikkeelle :)

Aivan upeista upeimman muumitalon löydät Rappurallista. Kannattaa käydä katsomassa ja ihailemassa. Niiiin kaunis. Vähän haastetta ensi vuodeksi :)


Joulukuusi sen sijaan on ihan söpö ja siitä rohkenen laittaa lähikuvankin ;) Ihania viimeisiä joulunaluspäiviä! Kohta saadaan viettää ihanaa joulujuhlaa! Ihan pian!


Tiptaptiptap - hiljaa hiipii tonttu varpahillaan (suklaakupille)...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)