torstai 26. joulukuuta 2013

Lumivalkoista sisällä

Facebookin puolelle laitoinkin kuvia siitä, kun mun joululahja saapui pari päivää ennen joulua kotiin. Mies lupasi maalata meidän vanhan ruskean ruokapöydän valkoiseksi ja pieninä palasina se saapui kotiin.


Hetken ruuvailun ja kasailun jälkeen saatiin pöytä paikalleen - ja tykkään kyllä kovasti! Oli oikea päätös, vaikka sitä vähän pitikin miettiä. Otin kuvan kattauksen lomassa, joten hieman vaiheessa meidän joulupöydän kattaus siinä onkin. Mutta ihana lumenvalkoinen pöytä näkyy oikein hyvin :)

Mies hioi pöydän purkamisen jälkeen, pohjamaalasi sen pariin kertaan, laittoi kerran pintamaalin ja sitten kasailtiin se loppuun täällä kotona. Parin päivän juttu ja pöytä on kuin uusi :)

Pöydän ympärille etsin valkoisia vanhoja tuoleja ja niitä oonkin löytänyt jo kolme. Niistä kuvia sitten joskus kun saan kaikki kuusi-kahdeksan kappaletta kasaan. Vanhat tuolit siirtyvät todennäköisesti autotalliin eläkkeelle :)


Olin ollut kyllä muutenkin tonttujen mielestä kiltti - ihania lahjoja tuli muitakin! Kiitos niistä vielä täälläkin <3

Mitäs teidän joulupaketeista löytyi?


4 kommenttia:

 1. löuysin facen kautta lukijaksi tänne ;) kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tervetuloa! Toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 2. Kyllä valkoinen on kaunista. Me maalattiin syksyllä liuta mäntykalusteita valkoisiksi ja tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Tykkään kyllä puunsävystäkin mutta nyt piti saada ilmaa ja valoa meidän ruokailuhuoneeseen :) Teidän mäntykalusteista on tullut varmasti ihania!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)