lauantai 14. joulukuuta 2013

Enkeli

Tänään oon ollut sanaton. Jälleen kerran täysin mykistynyt siitä synkkyydestä, joka aikuisten, meidän vanhempien, sisällä vallitsee. Luin Ylen uutisten sivuilta pienestä pojasta, joka oli jätetty pahoinpideltynä ulos kylmään pelkissä vaipoissa. Kuka voi tehdä sellaista! Kuinka kipeä täytyy ihmisen olla, että tekee tällaista pienelle lapselle...

Kiukku, syvä suru ja tuskastuminen ovat edelleen mun päällimmäiset tunteet. Kannan tällaisia asioita raskaasti sydämellä.. Oon miettinyt tapahtunutta paljon ja lopulta ajatellut, että onneksi tuon perheen kipu selvisi nyt. Niin kauhealta kuin se ääneen sanottu ja tuohon kirjoitettuna kuulostaa ja näyttää. Oon onnellinen, että tuo poika löytyi ennen kuin mitään pahempaa, peruuttamatonta tapahtui. Oon niin onnellinen, että se pieni poika pääsi nyt turvaan ja saa mahdollisuuden uuteen, parempaan elämään. Enkeleitä, onhan heitä.

Ystävältäni saama enkeli (Anna Nygård Design)

Monesti uutisia lukiessa ja kuunnellessa unohtuu, että Suomessakin tarvitaan apua. Mannerheimin lastensuojeluliitto, HOPE ry ja Hyvä Joulumieli-keräys, Joulupuu-keräykset ja eri seurakunnat sekä monet muut järjestöt ympäri Suomea tekevät hyvää ja ehdottomasti tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi. Meistä jokainen varmaan silloin tällöin tukee hyväntekeväisyysjärjestöjä. Mä laitan rahaa tai vaikka vaatteita silloin kuin omasta liikenee mutta jouluna hyväntekeväisyys on mielessä erityisesti. Tänä vuonna lahjoituskohteita miettiessä tällaiset järjestöt ovat listani kärjessä Kirkon Ulkomaanavun lisäksi.

On hyvä muistaa, että lähelläkin on ihmisiä, jotka tarvitsevat apua. Aina ei tarvitse katsoa kauas, kun etsii avuntarvitsijoita ja lahjoittaa rahaa. Riittää, kun katsoo ympärilleen, kuuntelee ja antaa aikaa. Ja kehtaa rohkeasti tarjota apua - jokainen voi olla enkelinä toiselle, arjessakin.

Jane

2 kommenttia:

 1. R meillä luki tapahtuneesta ja oli se järkyttävää kuultavaa. Lapsi raasu <3.
  Mutta todellakin,mikä onni,että lapsi löytyi nyt ja saatiin avun turviin.
  Enkelin suojaa kaikille tällaisille tapauksille ja tapahtumille <3

  On ihanaa toimia välillä ite enkelin asemassa tai ainakin asioilla.Pienikin sana tai teko voi jollekulle olla isoksi avuksi.On myös erittäin ihanaa,kun saa enkeleitä vieraakseen ihan ihmisten muodossa :). Meillä niitä on vieraillut ihanien ystävien muodossa useinkin. Sinä taidat olla yksi niistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Täytyy toivoa, että pikkumiehen elämä kääntyy nyt parempaan!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)