perjantai 15. marraskuuta 2013

Vinkit viikonlopuksi ja kuulumisia!

Hei! Vieläkään ei kone toimi, joten kyllä sitä täytyy uuden ostoon lähteä. En saa iPadilta kuvia bloggeriin.. Pitäisi olla joku erityinen blogger-sovellus ja itse padiäkin pitäisi päivittää (tietokonee avulla), että saisin ladattua sen sovelluksen.. Menee liian vaikeaksi. Oon kyllä oppinut koodaamaan :D Joudun kirjoittamaan tekstit html:nä, joten se, että saan kursivoitua tekstiä tai ees kappaleiden väliin enterillä tyhjät rivit, vaatii koodeja tekstin sisälle :D Thank God for Google :D

Mutta nyt siis tuohon shoppailuvinkkiin! Blossom Pietarsaaressa järjestää Jouluisen Outletin huomenna eli lauantaina 16.11. klo 11-17. Siellä on varmasti paljon kaikkea (niin ihania tarjouksia kuin ihmisiäkin)! Kaikki -40% - -80%:n alessa. Sinne!

Shoppailun jälkeen voitiin sitten ajella Kokkolaan Snellman-saliin nauttimaan hienoista balettiesityksistä! Siellä alkaa klo 16 balettiopiston syysnäytös, jonne kaikki ovat tervetulleita. Liput 10€/aikuinen ja 5€/lapsi. Mun tyttöset tanssivat siellä myös :) Täytyykin tarkistaa, että käsilaukusta löytyy nessuja ;)

Jane

p.s. Teen pikku hiljaa muutoksia blogin ulkoasuun sen mukaan mitä tällä iPadillä saan aikaan. Välilehdet on jo suht valmiita. Kuvat tietysti vielä uupuu. Mitäs tykkäätte? Ideoita otetaan vastaan :)

1 kommentti:

  1. Mulla on huonoja kokemuksia tablettikoneella päivittämisestä, hankalaa todellakin, joten ymmärrän oikein hyvin tuskastumisesi. Toivottavasti saat pian uuden koneen!
    Mukavaa viikonloppua kuitenkin! :D

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)