maanantai 30. syyskuuta 2013

Matkalla, osa 3: Hevosajelua ja paraflight

 Haniassa ja Geranissa oli molemmissa mahdollisuus hevosajeluun ja paria iltaa ennen kotiin lähtöä päätimme sellaisella käydä. Näihin ihaniin maisemiin on niiiin mukava palata kuvien välityksellä. Voisin kyllä ihan hyvin palata sinne lentokoneenkin kyydillä vaikka ihan heti ;D Toivottavasti jaksatte vielä olla matkassa mukana :)
 Esikoinen halusi heti kuskin viereen ja pääsi sitten ohjastamaankin!


Vähän ajan päästä kuopuskin rohkaistui kuskin viereen.
Eikä aikaakaan, kun hänkin pääsi "rattiin" :)
Voi sitä riemua ja jännitystä!
 Yleensä lampaita näkyy joka puolella mutta täällä nähtiin niitä ainoastaan hevosajelulla enkä parempaa kuvaa niistä puskien läpi saanut. Ihania <3

Kreikan surullisen taloustilanteen seurauksia näkyi joka puolella. Aivan upeilla paikoilla oli keskeneräisiä hotelliprojekteja, jotka vain odottavat parempia aikoja. Toivottavasti ne tulevat pian...
 

Kreikan lippu on mun mielestä todella kaunis. Sininen ja valkoinen ;)
 Ostimme iskällemme reissussa aikaisen isänpäivälahjan - double paraflightin. Mä en ollut koskaan ajatellut kokeilevani sitä mutta päätin sitten mennä iskän mukaan. Suunnitelmat muuttuivat, kun siskontyttökin (10v.!!) halusi kokeilla ja hän lensi ukin kanssa. Mä en osannut enää siinä vaiheessa jättää kokeilematta, joten houkuttelin mieheni lentämään mun kanssa :) Oli aivan huippua! Menisin uudestaan milloin vaan :)

Tässä viimeiset ohjeet ja hiukan jo hirvittää..
Sitten juosten tuulta päin ja yhtäkkiä oltiinkin jo ilmassa ja sai vaan nautiskella :)

Aika korkealla. Ihanan lämmintä, hiljaista ja upeat maisemat!
Sitten vauhti alkaa hidastua ja aletaan laskeutua. Taas jännittää...
Jännittää ja harmittaa, että nyt se jo loppuu.
Ja vedessä ollaan. Ihan hengissä :)
Valjaat irti ja vene tuli hakemaan meidät ja varjon :)
 Tuon jälkeen oli niiiiin hyvä fiilis. Siis sellainen wow-olo, jotain aivan mahtavaa :) Suosittelen todella lämpimästi jokaiselle - ihan parasta!

Tämän Matkalla-postauksen jälkeen teen vielä yhden pienen Kreikka-postauksen ja sitten palataan jo muihin aiheisiin. Ainakin pihalle, sisällekin ja ehkä leivotaankin jotain :)


p.s. Näitä meidän reissukuvia on ottanut meidän pikkupokkarilla koko reissuporukka enkä alkanut niitä mitenkään käsittelemään. Ne on meidän reissun näköisiä, elämän makuisia ihan sellaisenaankin ja hyviä niin :) Mun mielestä siis :) Kreeta-kuvia löytyy myös Oma Koti Onnenpesä-blogista.

EDIT: p.p.s. Jouduin laittamaan taas kommentoinnin sanavahvistuksen päälle :( Sähköposti alkoi taas täyttyä englanninkielisistä kommenteista, joita täällä blogissa ei kuitenkaan näkynyt. Toivottavasti jaksatte kuitenkin jättää viestiä käynnistänne - ne ilahduttaa todella ja tekee kirjoittamisen vielä mielekkäämmäksi :)

2 kommenttia:

  1. Näitä matkakuvia kun katsoo, ei voi välttyä matkakuumeelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi ei.. Mä taidan kyllä kärsiä kroonisesta matkakuumeesta ja oon tainnut tartuttaa sen lapsiinkin. Kreikka-mekkoja on jo etsitty seuraavaa reissua varten :D

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)