torstai 12. syyskuuta 2013

Matkalla, osa 1

Jatkoimme kesää Kreikassa viikon verran yhdessä ison perheeni kanssa eli vanhempieni, sisarusteni ja siskontyttöjen kanssa. Lähtöpäivä ja ilmeisesti koko viikon keli on myös täällä Suomessa todella lämmin ja aurinkoinen. Se takasi meille hyvän lentosään ja tasaisen kyydin :)


Olemme mieheni kanssa matkustaneet Kreikassa useampaan kertaan (ollaan ihan lovessa) mutta tämä reissu oli ensimmäinen Kreetan saarelle. Matkakohteiksi olemme valikoineet pieniä paikkoja ja onneksi täältä Kreetan saarelta yhdessä matkaseurueen kanssa valittu Gerani oli myös sellainen. Viereiset Platanias ja Agia Marina olivat jo sitten vilskeeltään ja yöelämältään ihan eri luokkaa. Mikäli rauhallinen sijainti on mieleen, suosittelemme Gerania ehdottomasti! Geranin vieressä oli paikka nimeltä Maleme ja siihen ihastuimme viimeisten päivien aikana todella. Mikäli Kreetalle vielä joskus lähdemme, aiomme etsiä hotellia sieltä :)

Selailin matkakuvia ja ajattelin kirjoitella niistä pari juttua tänne blogiinkin. Sitten näette myös noita Malemen maisemia <3 Nyt kuitenkin reissun alkutunnelmia :)

Alkoi näyttää jo tutulta - näitä maisemia oli kaivattu :)

Tämä kyltti nauratti meitä useampaan kertaan siitä ohi kävellessä. Siinä on jotain niin tyypillistä kreikkalaista kursailematonta, ei turisteja varten kiillotettua meininkiä :D

Aurinko jättää jo hyvästejä.
Geranin kyläraittia alkuillasta
<3

Auringonlaskua parvekkeelta. Pilvet kerääntyy kaukana olevien vuorten ympärille. Istut parvekkeella ja ilta pimenee pikkuhiljaa. Pian istutkin pimeässä, lämpimässä illassa kuunnellen sirkkojen ääniä, tunnet tuulen iholla ja meren tuoksun ilmassa. On ihan hiljaista. Parhautta!

Näitä merenrantakiviä suunnittelin pakkaavani matkalaukut täyteen - niin ihania! Olisin myynyt/lahjoittanut kaikki muut tavarat ja laittanut kiviä tilalle :) Yllättäen lapset eivät suostuneet, joten kivet jäivät sinne..


Missä loppuu meri ja taivas alkaa <3
6 kommenttia:

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)