torstai 8. elokuuta 2013

Piparireunaa

Lasten kioski on saanut piparireunansa pitkällisen tuumailun jälkeen. Mun tuumailua pidensi erityisesti se, että harvoin on pitemmästi aikaa tehdä ja touhata askartelujen ja käsitöiden kanssa. Tämäkin piparireuna sai alkunsa jo kauan sitten kankaan haulla ja sitten pikku hiljaa vaihe vaiheelta pääsin lähemmäksi valmista tuotosta :)

Ensiksi mittasin kioskin etuosan ja tein sopivankokoisen pahvimuotin, jolla leikkasin kaksinkertaisesta kankaasta tuollaiset patalappujen näköiset taskut.


"Taskut" jätin yläreunasta kääntämistä varten auki, joten samalla kun ompelin ne kiinni, ompelin taskut pitkäksi ketjuksi.

Sitten vielä muutamalla tikkauksella taskut toisiinsa paremmin kiinni.


Ja viimeistelin reunan pitsinauhalla.


Valmis kasa :)
Sitten menikin taas vähän aikaa ennen kuin oli aikaa ommella piparireuna katokseen kiinni. Mutta pitkästä kestosta huolimatta (tai sen takia?) tästä tuli mun mielestä oikein hyvä :)

Läheltä

Ja vähän kauempaa

Viimeinen lomaviikko alkaa olla loppusuoralla. Ens viikolla alkaa normaaliarki ja tuntuu, että hyvä niin. Syksymmällä suuntaamme viikoksi etelän aurinkoon ja silloin saamme Lomailla kunnolla. Piha ja terassit eivät kutsu puurtamaan :)

Iloa arkeen!4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja kiitos, kun jaksat kommentoida näitä mun juttuja :)

   Poista
 2. Onpa hieno ja niin ihana kangas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo kangas on aivan ihana. Meinasin ensin valita ihan toisen kankaan mutta aina päädyin hypistelemään tuota. Ja olihan se sitten pakko ottaa :D
   Kiitos viestistä!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)