tiistai 20. elokuuta 2013

1vee


Ensimmäinen vuosi omassa kodissa on vierähtynyt nopeasti. Paljon on saatu muuton jälkeen aikaiseksi mutta paljon on vielä tekemättä. On ollut iloa ja surua, tekemisen intoa ja uuvuttavaa väsymystä ja kaikkea siltä väliltä. Uudelle kylälle muuton myötä vieraista on tullut ystäviä ja onneksi vanhat ystävät ovat pysyneet ystävinä. Meidän on ollut hyvä olla täällä. Tässä talossa, tällä kylällä. Raksasta on tullut Koti, isolla koolla <3.
8 kommenttia:

 1. Onnea teille ja teijän ihanalle kodille <3!!!
  Me ollaan niin kovin iloisia,että löysitte kodin <3 paikan juurikin täältä kylältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On ihana asua täällä ja teitä lähellä!

   Poista
 2. Kotona on ihmisen hyvä olla :-)
  Sama täällä, on ollut ilo huomata, että uuusien naapureiden myötä on tuttavapiiri laajentunt entisestään-pelkästään positiivisesti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja on ollut ihanaa myös se, että ne vanhan kylän tuttavat ovat pysyneet eivätkä jääneet muuton myötä :)

   Poista
 3. Iloitsen onnestasi! :)
  Ne teidän maisemat on kyllä jotenkin levolliset.Liekä se avaruus ja laakeus,meri ja pellot.En tiedä mutta tykkään kotiseudustasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ani! Mä rakastan just tuota laakeutta. Sitä että näkee kauas ja on tilaa hengittää :) Oon aiemmin asunut Jyväskylässä ja Mikkelissä ja viihtynyt siellä todella hyvin. Siellä kun on sama juttu kuin täällä. Vaikka on mäkiä niin on hirveästi järviä ja niiden myötä tilaa ympärillä. Kun eka kerran ajeltiin täältä Mikkeliin monen monta vuotta sitten, ihasteltiin ja naurettiin sitä, että kun tien reunasta aukeni niin tulikin järvi, kun me oletettiin, että nyt tulee peltoa :D

   Poista
 4. Niin se aika vain meneen, mutta ihanaa, että se oma paikka on löytynyt <3

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)