maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pihaideoita kuvina

Meillä tehdään pihatöitä. Kaivuri on ollut tasoittamassa pihaa pari päivää. Pihaan on tullut useampi kuorma-autollinen multaa ja sepeliä, lasten leikkipaikalle ihanan pehmeää hiekkaa ja muutamat pensaatkin ovat löytäneet paikkansa. Näistä lupaan kuvia mahdollisimman pian. Nyt sataa vettä, joten siksi kuvia mun ideakansiosta. Vinkiksi ja omien ideoiden pohjaksi teille muillekin :) Kirsikkapuu

Ja puun alle penkki ja penkille kukkia :)
Penkki vois olla myös tällainen tai sitten joku oikeasti vanha penkki


Valkoisia särkyneitä sydämiä olen istuttanut pihaan jo kuusi kappaletta <3
Mahtava idea! Ja lopuksi pari "absolutely not"-kuvaa:

Tällaisia puutarhatonttuja ei pihamme tarvi. Talon omat viisi tonttua ovat tarpeeksi. Tosin jos tontuista tykkäisin niin laittaisin niistä sitten just tällaisen ison porukan enkä vaan yhtä sinne ja toista tänne :)

Tämä kuva on periaatteessa ihan kiva niin kuin alempikin mutta tässä on mun makuun liikaa kaikkea. Eli meille pitäis tulla yksinkertaisempi ja selkeämpi piha. Ei tällaista English Cottage-tyyliä :)

Oon varma, että meillä tuollainen purkkirivi olisi paikallaan hetken. Sitten löytäisin niitä toisen sieltä ja toisen täältä ja pari rikkinäisinä terassilta :D Joten no thanks :)

 Sellaisia kuvia! Mun mielestä niistä selviää aika hyvin se, mitä meidän pihalta tulee löytymään ja minkä tyyppisistä ratkaisuista tykkäämme. Olisiko teillä vinkkejä tällaiselle ei vihreää peukaloa omaavalle omakotitalon omistajalle?

Kuulemisiin :)


4 kommenttia:

 1. Teidän pihakuvia odotellessa. :)

  Puutarhatontut on kyllä oudon näköisiä. Mun mielestä ihana idea, että tontut ois puutarhassa, mutta miks ne näyttää niin kolkoilta!? :D

  Me miehen kanssa ollaan puhuttu, että jos joskus rakennettais/ostettais talo, ois ihana, että piha ois sellainen sammaleinen männynkäkkyräinen varjoisa, jolle ei tarttis tehdä mitään. Laiskat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen piha olis just hyvä! Meidän piha suureni sitä mukaan, kun pihassa pyörähti joku työkone. Traktori työnsi täytemaata vähän liian leveälle ja kaivuri jatkoi samalla linjalla ja piha kasvoi metsän päälle. No, nurmikolle kaikkea ei kuitenkaan laiteta. Kasvimaan sekaan täytyy keksiä jotain muuta :)

   Poista
 2. Kivoja ideoita. Noita valkoisia pyöreitä kiviä kuolasin K-raudassa, ne oli livenä hurjan kauniita. Säihkyi auringossa ja en vaan keksinyt miten saisin ne omaan pihaan kauniisti. Mutta ehkä juuri noin kun sun kuvassa, terassin ympärille.

  Noi saappaatkin oli hauskat, kaikki ruukut jotka ei ole oikeasti ruukkuja on ne kivoimmat ruukut. Itse laitan yhden vanhan ja risan punotun ostoskorin nyt syksyllä syysistutuksile, vanhat kengät olisi kanssa kivat...

  Ja ihana toi lasten popsimispuutarha!!

  Puutarhanlaiton intoa! Se on niin palkitsevaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä en oo nähnyt noita kiviä livenä! Täytyypä käydä K-Raudassa katsomassa. Vai onko niitä Kekkilän koristekiviä siellä K-Raudassakin?
   Täällä alkaa pikkuhiljaa innostua puutarhanlaitostakin ;)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)