maanantai 15. heinäkuuta 2013

Hitaalla

No niinhän se meni, että viikko vaihtui uuteen ja postauksia ei kuulunut. Kävin reilu viikko sitten Purmossa Loppisrace-tapahtumassa ja aioin ottaa teille valtavan määrän kuvia. Ja kamera otti ja jäi kyydistä! Tämä on niiiin tyypillistä mua :D Olin ihan tohkeissani koko tapahtumasta ja muistin ottaa mukaan aurinkorasvaa ja rahapussin. Ne tärkeimmät, sillä päivä oli aivan upean aurinkoinen.

Koska mulla ei oo nyt postata mitään ihania tunnelmakuvia reissun päältä niin laitanpa tähän tunnelmia löytöjen muodossa. Olisin voinut ostaa sitä ja tätä mutta tällaista tarttui tällä kertaa mukaan:

Pienet puulaatikot á 2€

Ihana pieni vetolaatikko 4€, vanhat lankarullat á 2€. Iso rulla on ostettu Zinnasta ja tuo sydän MyDreamhomesta.


Matkaan tarttui myös tuo ihana käsilaukku neljän euron hintaan. Huivi on ostettu aiemmin Lundagårdista mutta hintaa en enää muista :)

Essun ostin esikoiselle Lundagårdista.

Ja kauan etsimäni kärrynpyörä löytyi myös. Tämä tulee pihalle kukkapenkkiin, kunhan sellainen saadaan jossain vaiheessa kesää tehtyä ;)

Eli ei siis ollenkaan huonompi reissu! Ensi vuonna uudestaan!
p.s. Nyt hoksasin, että yksi löytö on kuvaamatta. Tytöt saivat tuliaisiksi ihanat vanhat Brion nukenrattaat. Ne on upeat ja taitavat ansaita oman postauksensa, kunhan saan tehtyä sinne patjan, tyynyn ja peiton :)

4 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia oot löytäny <3 harmittaa, ku en ite päässy ko. Tapahtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä reissu! Ja vielä niin hyvä ilmakin niin mielellään siellä kierteli. Auto oli kyllä must, kun ne pihat olivat niin kaukana toisistaan. Yritän kyllä päästä ensi vuonnakin sinne!

   Poista
 2. Voi että tuo kameran unohtuminen. Kuulostaa tutulle! :D Tai sitten unohtaa ottaa kuvia, kun innoissaan painaa menemään. Joskus kamera on taakkakin ja tietoisesti en ota kuvia, kun haluan vain nauttia hetkestä. Jälkeenpäin voi harmittaa... :D

  Ihania shoppailuja. Ja ootte vissiin tehny ite naulakon? Et vissiin oo siitä postaillu vai onko mulla menny jotain ohi!?

  VastaaPoista
 3. Joo, ei ollut ensimmäinen kerta, kun kamera jää kyydistä. Eikä varmasti viimeinen. Yleensä on miehen kände mukana niin saa sillä kuvia mutta nyt ei edes sitä, kun menin ihan yksin.
  Oon tehnyt tuon naulakon ihte joskus pian muuton jälkeen. Postasin sen ihan vaan esittelynä silloin jossain "seka"postauksessa, joten en ihmettele vaikka on mennyt ohi :) Se on tuota talossa käytettyä perinnelankkua ja naulat on Lundagårdista :) Tekemisessä meni ehkä kymmenen minuuttia. Suihkaisin pintaan valkoista maalia ja iskin naulat paikalleen. Sain terassiinkin pari jälkeä, kun naulat meni lankun läpi. Sen verran poweria meikäläisen hauiksessa :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)