perjantai 3. toukokuuta 2013

Hökötyspaljastus ja muita kuulumisia :)

Kevät, melkein jo kesä, on täällä ja lumet ovat kadonneet aikaa sitten! Ihana lämmin aurinko on löytänyt meidät ja vaikka tuuli onkin välillä ihan hurjan puuskittaista ja kylmää niin kevätkesältä tämä jo tuntuu :) Molemmat tytöt rakastavat lintuja ja luontoa ja varsinkin esikoinen on isänsä tapaan lintubongari. Autossa onkin vihko, johon aloitettiin kirjoittaa kevään merkkejä heti kun lumet alkoivat sulaa. Linturetkellekin on ehditty ja pyörälenkille useamman kerran - kyllä se kesä on ihan kulman takana!

Lumet siis tosiaan sulivat ja raksapiha paljastui kaikessa hiekkaisuudessaan :) Maanantaina piha täyttyi isoilla multa-/täyttömaakuormilla ja nyt oottelemme kaivuri viimeistelemään pihaa lopulliseen muotoon. Viime lauantaina ja sunnuntaina appiukko ja mies raivasivat takapihan rinnettä. Kaadettiin risukkoa ja harvennettiin vähän suunnitelmallisemmin puustoa. Täytyy sanoa, että nopeasti tuli niin siistiä ja kaunista! Ulkosaunan paikkaakin kateltiin ja mietittiin, tehtäisiinkö sitä varten nyt jo pohjatyöt (kun muutenkin kaivuri tulee tontille) vaikka rakennuslupaa siihen ei vielä olekaan. Sen jälkeen saisi rauhassa suunnitella pihaa ja tehdä sitä tahtia, kun ennättää.


Pari postausta sitten laitoin teille kuva-arvoituksen. Laitan tähän loppuun kuvan siitä arvoituksesta ja melkein valmiista lopputuloksesta. En malta oottaa siihen asti, että ehdin viimeistelemään sen :) Kioski tarvitsee vielä vähän kangasta, ilmoitustaulun tai liitutaulun, pienet jouluvalot ja pari hyllyä leikkiruokia ja -astioita varten.

Tästä lähdettiin liikkeelle
Ja tässä ollaan nyt. Kioski hyvässä alussa :)
Hella/uuni ja tiskiallas on jo paikallaan. Keskeneräisyys ei onneksi lasten leikkejä haittaa!

Hyvää viikonloppua !
8 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä kioski/keittiö tylleröllä onkaan!! Nyt ois melkeen pakko saada tännekki typylle moinen ;)

  Ihanaa ku aurinko lämmittää, mutta tämä ainainen tuuli sais kyllä jo loppua >=( Tiiliä saa latoa taskuun jotta pysyy tolpillaan roskanvienti reissulla...

  Tuulesta huolimatta ihanaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehkää ihmeessä! Tytöt ainakin tykkäs kioskistaan kovasti :) Sain idean Sateenkaaren taa-blogista. Käy vilkaisemassa heidän kioskiaan!
   Hyvää viikonloppua sinnekin! Toivotaan, että ens viikolla tulis lämmintä ja tuulikin lakkais :)

   Poista
 2. Tuttu tunne...raksaerämaa pihalla. Meillä ei siitä pääse eroon vielä tänä kesänä, ainakaan julkisivun puolelta.
  Mie tunnistan titityyn, variksen, harakan, käen ja kyyhkyn. Kaksi viimeisimmin mainittua viihtyy ihan nykyisellä "takapihalla". Loput menee sitten "joku lintu" -kategoriaan :)

  Ihana kiska ja pienellä työllä tuollainen ihanuus!
  Mukavaa tuuletonta viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipähän tarvi lähteä ulkomaanreissuille, kun on oma erämaa dyyneineen takapihalla :D

   Poista
 3. Teiän pihahan on kuin tyhjä kangas mihin on ihana alkaa maalaamaan :). Meillä on vähän jo aloiteltu, mutta paljon paljon on töitä vielä edessä.

  IHANA KISKA!! Voin uskoa että tytöt leikkii tuossa monet kivat leikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hirvittää, onko se liiankin tyhjä kangas :D En omaa minkäänlaisia puutarhataitoja, mutta nyt on pakko alkaa opetella :)
   Kioski on ollut mieluinen lisä tuonne leikkihuoneeseen. Varmaan on vielä kovemmassakin käytössä, kun saadaan tavarat paikoilleen.

   Poista
 4. Tosi hauska idea tuo kioski. Varmasti muuntuu leikeissä vaikka ja mihin. :)

  Mun ideat pihaksi olis nurmikko. Siihen mielikuvitus loppuu. En oo viherpeukalo. :D Kiva nähdä mitä keksitte!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon munkin ideat toistaiseksi jää. Ja se on huono juttu, koska ollaan päätetty, että nurmikkoa ei tulis kauheasti :D

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)