sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonlopun puuhia

Nyt kun portaidenaluskomero on työn alla, aloitin myös komeroa varten ostamamme vanhan oven kunnostuksen. Ensin rapsuttelin lohkeilevan maalin irti ja sitten hiomaan. En olisi uskonut, kuinka työläs homma se olikaan. Useampi tunti tuli seisottua tuolla autotallin edessä pölyn keskellä. Onneksi oli uskomattoman kaunis, aurinkoinen ja niin lämmin päivä, että se oli oikein mukavaa :)


Ulkopinnalta ovi oli valkoinen. Alla harmaa maalikerros.
Ja takapuolelta keltainen. Alla myös harmaa maalikerros.


Sisäpuolelta
 Autotallissa on myös tehtailtu jotain muutakin. Ja tänään jo maalattukin. Osaatko arvata, mikä tästä tulee? Vinkkinä voisin sanoa, että tämä hökötys on tulossa ihan sisätiloihin :)


 Voimia alkavaan viikkoon!8 kommenttia:

 1. Ja nyt jätät oven tuohon kuosiin niin on koko sen ikäkirjo näkyvillä! :-)
  Hieno tila teille on tulossa portaiden alle ja tuo ovi on kyllä ihan mahtava juuri siihen paikkan.
  Tuosta hökötyksestä veikkaisin, että jonkinlainen kehikko prinsessasängyn ympärille, vähän läpikuultavaa harsomaista verhoa ja thats it! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että ainakin oven ulkopuoli vielä maalataan. Sisäpinta taitaa jäädä keltaiseksi, jos mä saan yksin päättää :)
   Hökötys suuntaa leikkihuoneeseen, joten polttaa polttaa :)

   Poista
 2. Hei, lueskelin aiemmasta postauksestasi Karlstad-sohvasta. Ajatuksena hommata samanlainen, mutta Ikean laatu hieman huolettaa.. Onko ollut millainen teidän käytössänne? Onko pitänyt muotonsa ja on edelleen mukava istua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Meillä on tosiaan kaksi Karlstad-sohvaa. Toinen alakerrassa olohuoneessa ja toinen yläkerran aulassa. Me ollaan oltu tyytyväisiä. Jopa mies, joka ei innostu Ikeasta ollenkaan, on tykännyt.
   Meillä on kolme lasta, joten lapsiperheenkään käytössä ei sohvat ole menneet pilalle. Mä oon pyörittänyt sohvatyynyjä (lähinnä selkänojaa vasten olevia), jotta ne pysyvät hyvännäköisinä muuten painuisivat toispuoleisiksi.
   Uskallan suositella :)

   Poista
 3. Hei

  Kun olit tuon porrasaluskomero-postauksen tehny niin samana päivänä entinen työkaveri naamakirjassa laitto linkkiä, kun Amerikan maalla ne on tehny koirille koppeja portaiden alle. Tosi hauskoja ja övereitä - no amerikkalaisia! :D Tollastahan vois jalostaa vaikka lasten leikki/rauhottumistilaks. Tietysti komero on suomalaisille paras, me kun rakastetaan säilytystiloja. ;)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tytöt haluaisivatkin tehdä tuosta kerhomajan! Jo raksa-aikana puhuivat kerhomajasta :D Koirankoppi-idea kuulostaa.. amerikkalaiselta :D Heti mietin käytäntöä ja siivousta. No, onneks meillä ei oo lemmikkejä :D

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)