perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pääsiäispäivän ajomatka esikoisen silmin

 Tais olla toisella hieman tylsä ja pitkä (vaikkakin oikeasti ihan lyhyt) ajomatka :D Osa kuvista on kääntämättä sen takia, että kamera, ja kuvaaja itsekin, on välillä jos jonkinlaisella mutkalla, kun meidän pieni valokuvaajamme on työssään <3

Hyvää viikonloppua!p.s. Laitan tänne huomenna tosi hyvän pullaohjeen, joten ostakaapa kaupasta valmiiksi ainakin hiivaa, maitoa, sokeria, kardemummaa, tomusokeria ja oikeaa voita niin pääsette kokeilemaan :) Täällä tuoksuu jo pulla <36 kommenttia:

 1. Ei ole ollut tylsä matka lainkaan. Takapenkillä tapahtuu välillä mielenkiintoisia asioia...
  Mulle selvisi karu totuus, kun löysin oman tablettikoneeni kuvagallerian...mitä kaikkea ehtiikään tapahtua yhdellä automatkalla! :-) Ja vielä muutama videoklippi äipästä, kun se skitsoo jotain asiaa ajaessaan ( samalla kun nuoriso takapenkillä tahallaan ärsyttää äitiä!)
  Näin meillä....

  Iloista viikonloppua myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Eeva sun täytyy tehdä samanlainen postaus ja laittaa se klippi eetteriin :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö! Noista Kuoma-kuvista tulis hauska kollaasi :D

   Poista
 3. Voi ihana kummityttö :) Ehkäpä näistäkin voisi oppia sitä arjen tuttujen asioiden katselemista uusin silmin. Voisi vaikka yllättyä iloisesti. -j-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Eihän sitä oo aina pakko katella ikkunasta ulos, jos auton sisältä löytyy paljon mukavampia juttuja :) Terveisiä!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)