perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kirppisvinkki!

Vielä yksi kuvaton postaus! Tulin nimittäin pikaisesti vinkittämään teille huomiselle tekemistä!
Lauantaina 27.4. klo 11-14 on Kälviällä Välikylän nuorisoseurantalolla kirppis/myyjäistapahtuma. Myynnissä on leivonnaisia, lasten ja aikuisten vaatteita, sisustustarvikkeita, koruja ja paljon muuta.

Välikylä löytyy Kälviän ja Ullavan väliltä eli noin 13km Kälviän keskustasta Ullavaan päin. Tien oikealla puolelle tulee iso punainen vanha rakennus ja siellä on talo täynnä myyjiä ja puffettikin löytyy :)

Itse leivon just paraikaa sinne bostonkakkuja, pullarinkeleitä, maitosuklaacookiessejä ja myöhemmin illalla vielä korvapuusteja ja munkkeja. Auto täyttyy myös lastenvaatteista, äitiys- ja imetysvaatteista ja sisustustavaroista. Onpa tullut virkattua pari koriakin myyntiin :) Niitä ja mattoja olisin halunnut tehdä enemmänkin mutta en vaan oo ennättänyt.

Toivottavasti nähdään huomenna! Kannattaa ajella kauempaakin käymään :)


2 kommenttia:

  1. Voitko laittaa ne leipomukset postissa tänne kiitos! :-) Kuulostaa tosi hauskalta jutulta tuollainen kyläkirppis. Mukavaa kirppisviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi kun sais ees tän tuoksun tänne blogiin! Rakastan pullan tuoksua. Muut leivonnaisten tuoksut ei vedä vertoja tälle. Joulupiparit on kyllä hyvä kakkonen :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)