torstai 7. maaliskuuta 2013

Vanhat ovet

Kaappien suunnittelu on hyvällä mallilla. Portaiden alle tulee pieni säilytystila ja siihen olemme etsineet sopivaa ovea jo jonkin aikaa. Ovi on normaalia pienempi ja kapeampi, joten niitä ei ole kovin usein saatavilla.
Lundagårdin nettisivuilta sellainen löytyi ja varasin sen samantien. Oven haimme kotiin lauantaina.
Mitäs tykkäätte? Mä tykkään hirveästi. Ovi oli hieman huonommassa kunnossa kuin oletimme, joten joudumme hionta- ja maalauspuuhiin ennen kuin se saadaan käyttöön. Vanhat saranat oveen löysin myös Lundagårdista, kun kävin vaihtamassa harmaat seinävalaisimet valkoisiin.

Ihana <3
 Portaita vastapäätä olevalle seinälle kodarin oven viereen tulee myös vaatekomero. Haaveilin siihen vanhoja pariovia mutta mitään näin ihanaa en olisi osannut odottaa. Ovet ovat mieheni kotipaikkakunnan vanhasta pappilasta - tunnearvoa silläkin! Alla olevassa kuvassa testaamme toista ovista. Just ja just ne siihen mahtuvat. Vähän mietitytti, tuleeko kaapista liian massiivinen - se jää nähtäväksi. Mä luulen, että siitä tulee just hyvä :)

Pariovesta puolet. Takana miehen tekemä kaappi, joka todennäköisesti muuttuu valkoiseksi kesän aikana :)


Tällaisia suunnitelmia tällä kertaa! Aurinkoa sinun torstaihisi!


15 kommenttia:

 1. Upea tuo ovi portaiden alla!Kyllä hyvää kannatti ootella ja etsiä!Se on just ku siihen tehty!
  Ja nuo pariovet ja niiden tarina mua sykähdyttää ihan aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tuosta uudesta ovesta kauheasti! Se sopii tuohon hyvin :) Nuo pariovet oli kans kyllä Löytö isolla L:llä - kerrankin onnisti!

   Poista
 2. Mahtavia löytöjä olette tehneet!! Upeaa särmää sisustukseen antavat tuollaiset oikeasti vanhat esineet!! Mukavaa viikonloppua teille! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Täytyy toivoa, että punainen lanka sisustuksessa säilyy, vaikka mun mieltymykset menee modernista vanhaan ja kiepsahtaa retroiluunkin välillä :D
   Hyvää viikonloppua sinnekin! Ihana, kun jaksat jättää viestejä :)

   Poista
 3. Voi ei, aivan mielettömän hienot ovet! Kerrassaan ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovet on kyllä ihanat! Toivottavasti lopputulos myös ;)

   Poista
 4. Loistavia löytöjä! Ihanaa ajan patinaa varsinkin tuossa ensimmäisessä!

  t. s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo eka on kyllä aivan ihana :)

   Poista
 5. hei ihnat ovet. Tämä mua kiinnostaakin ihan tosissaan. Meillä on myös suunnitteilla rappusten alaosa laittaa komeroksi. Ja haave oli löytää kanssa vanha ovi. Tosin mietin lasivitriiniäkin siihen päähän, johon saisi astiat...täytyypä postata siitä kun asia selkiintyy ja pääsemme asiasta sopuun miehen kanssa. tai ei siitä nyt varsinasita riitaa ole, muttei ehkä ihan samaa näkemystäkään.
  :)
  Laitathan sitten postauksen kun komero etenee ja kaikki yksityiskohdat :). Näistä on ollut tosi vähän missään ja kaipaan vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitan :) Tuo komero jäi yllättävän pieneksi mutta kyllä sinne jotain säilytystilaa saadaan. Olin kuvitellut sen tilan suuremmaksi ja korkeammaksikin. Olishan ne oikeat mitatkin heti selvinneet, jos olisin yhtään hoksannut seurata portaiden tekovaihetta sillä silmällä :D

   Poista
  2. Joo laitan :) Tuo komero jäi yllättävän pieneksi mutta kyllä sinne jotain säilytystilaa saadaan. Olin kuvitellut sen tilan suuremmaksi ja korkeammaksikin. Olishan ne oikeat mitatkin heti selvinneet, jos olisin yhtään hoksannut seurata portaiden tekovaihetta sillä silmällä :D

   Poista
 6. Ihania molemmat löydöt <3 Pitäis päästä näkemään tuo teidän hienon hieno kotinne! Ehkä kesällä? <3
  -Vrp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kesä kuulostaa hyvältä! Saisko teitä ehkä yökylään?

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)