perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantain puuhia

Aurinkoinen päivä kutsui miehen ja tytöt pajunkissojen etsintään. Eilen kiertelimme jo tässä lähistöllä mutta yhtään pajunkissaa, eikä kyllä kovin montaa pajuakaan, löytynyt. Nyt löytyikin sitten vinopino ja sain ulko-oven viereenkiin maitohinkkiin kasan oksia :)

Tästä aloitettiin

ja tähän päädyttiin. Monen monta virpomisoksaa huomista varten valmiina!


Eilisen ja tämän päivän ahtisaarnat menivät meidän perheeltä ihan ohi :( Muistin kellonajat aivan väärin! Kiirastorstai-illan tunnelman vaihtuminen kirkossa on niin vaikuttava. Harmittaa.. Hiljentymisen aika alkaa, kun alttari peittyy mustaan ja punaiset ruusut tuodaan esille. Alkaa synkkä yö ja pitkä ja piinaava perjantai.

Onneksi valo voittaa ja pian saamme viettää suuren ilon juhlaa!

Levollista pitkäperjantain iltaa,


2 kommenttia:

 1. Meillä on täälä ollu tänään samanlaiset puuhat :).
  Eilen ajeltiin ja jouduttiin oikein ettiä pajunkissoja,jopa niin että jäätiin melkein kii peltotielle keskelle hankia,minä ja lapset...!
  Meillä vietettiin tänään koko perheen yhteistä baakelssipäivää ;).Iskä ja äiti ja lapset,kaikki yhessä tehtiin pääsiäisherkkuja ja oli kyllä tosi kivaa :)!
  Huomenna lähdetään virpomiskierrokselle,ekaa kertaa tästä talosta!Aikas jänskää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä kyllä huomaa, että kevät on myöhässä, kun pajunkissoja joutuu oikein etsimällä etsiä. Onneks ette jääneet jumiin! Siinäpä sitä riemua olis ollut, kun olisit saanut kantaa kaikki kotiin..
   Toivottavasti teillä on ollut ihana pääsiäinen <3

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)