tiistai 5. helmikuuta 2013

Koti by 3v.

 Kotimme kolmevuotiaan tyttömme silmin. Postikorttikuvat kolmevuotiaan korkeudelle - portaat ainakin näyttävät hurjan jyrkiltä!
Täällä on vietetty tammikuuta ja helmikuuta vaatekaappeja penkoen. Osa menee keräyksiin ja osa myyntiin! Ihanaa päästä itselle tarpeettomasta mutta hyväkuntoisesta tavarasta eroon :) Tammikuu toi mukanaan koko vuoden karkkilakon (oumaigaad..) ja herkutonta helmikuuta on vietetty jo muutama päivä. Meidän perheen kuopus tulee kuun lopulla vuoden (voitteko uskoa!!) ja silloin herkutellaan oikein hyvästä syystä ja hyvällä omallatunnolla :)

Mukavaa tiistaita!


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia teidän 3vee ottanu :)

  Hui, joko se teidän pikkuinen on kohta vuoden :O Mihin tämä aika on mennyt? hurjaa, mutta varmasti ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi on kulunut ihan hurjan nopeasti mutta nautittu on joka hetkestä :) Pieni ihana tuhisija on muuttunut ihanaksi vähän isommaksi hymyhuuleksi - hän on niiiiin hyväntuulinen ja nauruinen pikkumies :)

   Poista
 2. Kohta 1-vuotiaan näkövinkkelistä teillä on varmaan aika mahtavat paikat kiipeillä ja tutustua maailmaan :D Parhaat paikat maistella on tietysti lasiruutuikkunat hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :D Jos vaan alakerrassa portti jää auki niin hän huomaa sen heti ja alkaa mönkiä yläkertaan <3 Ikkunoiden pesua ei taida kannattaa vielä aloittaa.. Sen verran ahkerasti tuo pikkumies niitä käplii ja nuoleskelee :D Kodinhoitohuoneen ovi on lempparipaikka!

   Poista
 3. Kiitos kun autoit meidän Otto-kissaa sen viimeisillä hetkillä! Meillä on iso ikävä, mutta Otolla on nyt kaikki hyvin kissojen taivaassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi harmi, kun Ottoa ei pystytty auttamaan. Mutta ihana, että omistaja löytyi niin ei jää huoli kenellekään.

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)