sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kommentointimuutos

Heips, blogin sähkikseen on alkanut tulla englanninkielistä spämmiä, joten otan käyttöön "kommenttivahvistuksen" eli tästä lähtien kommentoidessa Sinua pyydetään todistamaan, ettet ole robotti :D

Iloista laskiaissunnuntaita kaikille!
Täällä se alkoi nukkumalla pitkään. Aamupalaksi lättyjä. Äidille keittiön siivousta, lasten kiukuttelua ja lumitöitä. Nyt yläkerrassa pelaillaan Paula-peliä ja mä oon laittanut sillä aikaa kuopuksen päikkäreille ja ruoan valmiiiksi. Jospa sitä ehtis vielä mäkeenkin?


5 kommenttia:

 1. Kokeillaanpa toimiiko se. Eli spämmit tulee tosiaan tänne kommenttipostiin ja huomaan ne sähkiksestä. Sen takia tuo sanavahvistus tulee käyttöön toistaiseksi. Ihte en siitä yhtään tykkää mutta jospa se poistais tämän ongelman :)

  Jane

  VastaaPoista
 2. Moi,
  Joo! Mulla tulee tuota tingelitangelia myös, mutta poista ne aina..en vaan itse jaksa noita robottivahvistuksia aina:)
  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jää kans usein kommentoimatta, kun tulee noita robottivahvistuksia - ihan niin kuin olis niin kiireinen ettei ehtis niitä siihen kirjoitella. Aattelin, että pidän sitä hetken ja poistan sen vähän ajan päästä. Muistelisin, että aiemmin se auttoi nopeasti spämmien määrään.

   Poista
 3. Mulla on kommenttien tarkistus aina käytössä enkä ole huomannut roskapostia...vielä...En sitten tiedä mistä moinen johtuu. Itse otin aikanaan tuon kommenttien tarkistuksen käyttöön muutaman asiattoman kommentin takia (lähinnä raksa-aikana)Siihen loppui kommentit...taisi olla joku ns."ystävä", jota harmitti suunnattomasti meidän rakennusprojekti...Kaikenlaisia meitä mahtuu maailmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kurjaa, jos joku on kokenut tarpeekseen avautua nimettömästi. Sanois rehellisesti nimellä ja jos on tuttu niin päin naamaa, jos on asiaa.
   Tuon robottijutun pitäis lopettaa automaattisesti lähetetyt spämmit. Jos joku haluaa kirjoitella niitä yksitellen mulle niin se vielä onnistuu mutta nää viestit, joita oon saanut, oli jotenkin tähdätty suoraan yhteen postaukseen eli varmaan otettu tuon postauksen kommenttiboksin "osoite" ja automaattisesti tasaiseen tahtiin lähetettiin siihen jotain ihme-enkkutekstiä. Don't know. Mutta nyt pitäis loppua :)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)