lauantai 19. tammikuuta 2013

Viikonloppu - jes!

Tulin toivottamaan teille oikein hyvää viikonloppua! Elämä on ollut hiukan kiireistä ja väsyttävää ja postaukset jääneet tekemättä. Haaveilen blogin ulkoasun muuttamisesta "omannäköiseksi" (jotain pientä oonkin jo tehnyt), sillä myös sisältö tulee muuttumaan raksapainoitteisesta enemmän sisustuksen ja omien juttujen suuntaan. Toki rakentamistakin vielä on luvassa - onhan autotalli, piha ja sisällä vaatehuone, kodari ja kuraeteinenkin vaiheessa. Toivottavasti jaksatte pysyä matkassa. Matkan tekee mukavammaksi myös se, että saa tehdä sitä muiden kanssa. Olisi ihanaa, jos jaksaisit jättää viestiä käynnistäsi! Uusia lukijoitakin on tullut mukaan - kiitos siitä! Tervetuloa mun ja perheeni matkaan :)

Nyt on kuitenkin viikonloppu ja akkujen latauksen aika :)

Meidän perhe lähtee esikoisen baletin jälkeen kotiseurakuntamme järjestämään Perheiden päivään meren ääreen - valmista ruokaa, hyvää seuraa, laulelua ja hyvää sanomaa. Siitä on meidän lauantai tehty.

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

Jane

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, jos jaksat vielä kirjoitella meille kuulumisia ja sisustuspostauksiakin olisi luvassa :) Niitä odotellessa. Mukavan aurinkoista sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä mietin, niin kuin varmaan kaikki jossain vaiheessa, että onko mulla mitään antamista ja kirjoittamista tänne mutta päätin kuitenkin jatkaa :) Blogi saa muuttua nyt sitten raksailusta vähän eri suuntaan. Ihanaa sunnuntaita teillekin!

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)