perjantai 25. tammikuuta 2013

Go Finnish Design!

Oletteko lukeneet jo Palonin suunnitelmista viedä suomalaista osaamista New Yorkin muotiviikoille? Suunnitelmat kuulostavat aivan upeilta - on sellainen Nyt tehdään jotain hienoa-fiilis tuosta projektista :) Paloni vie mukanaan 37 suunnittelijan tuotteita PopUp-myymälään ja tarkoituksena on verkostua, järjestää muotinäytöksiä ja tapahtumia. Tulla nähdyksi, kuulluksi ja tutuksi. Jään innolla seuraamaan tätä kaikkea! Hienoa tässä on myös se, että pääsemme jossain vaiheessa näkemään, mitä kulisseissa tapahtui. Kaikesta tästä suunnittelusta lähtien tehdään dokumentti, jonka toivottavasti näemme telkkarista pian muotiviikkojen jälkeen :) Jos heräsi kiinnostus, mistä on kyse niin käy Palonin fb-sivuilla (klik) tai lukemassa Indiedaysin sivuilta, kuinka unelmista tulee totta (klikklik).

Onkos PaaPii Design teille tuttu juttu? Kokkolan asuntomessuilla "läpimurtonsa" tehnyt Anniina Isokangas on PaaPii Designin takana ja valikoimassa on kaikkea ihanaa kankaista, korteista, pussukoista pehmoleluihin. PaaPii on myös lähdössä New Yorkin Palonin mukana - voin vaan kuvitella, kuinka hienolta tuollainen mahtaa tuntua! Lyhyessä ajassa (perustettu 2011) on PaaPiin maailmassa tapahtunut paljon! Ihana juttu! PaaPii löytyy facebookista (klik), blogistaniasta (klikklik) ja verkkokauppakin tietysti on: http://www.paapiidesign.com/. Käykää tutustumassa - tykkäätte varmasti!
Kuva on lainattu PaaPii Designin nettikaupan sivuilta

Mä nautin toisten onnistumisesta ja oon iloinen, että Suomea ja suomalaista upeaa ja laadukasta designia uskalletaan viedä rohkeasti ulkomaille! Yhdessätekemisessä on mun mielestä valtavasti voimaa. Ollaan rohkeasti suomalaisia <32 kommenttia:

 1. Olipa hieno uutinen. Tunnen Paapiin, mutten ollut noista suunnitelmista tietoinen.

  Huomaan että sulla on sama tyyli kuin minulla iloita muiden onnistumisesta. Minulle tulee ihan oikeasti monesti tosi hyvä mieli kun huomaan kuinka joku yksittäinen ihminen menestyy ja onnistuu ihan vaan koska on niin hyvä ja taitava. Tietysti hienoa jos joku vie meidän suomi desinia maailmalle, mutta olen iloinnut sivusta paljon pienemmistäkin menestyksistä ja taputtanut salaa käsiäni innoissani, kun huomaan jonkun mukavan yrittäjän saaneen ansaittua suosiota ja menestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin! Ei oo ihteltä pois, jos iloitsee toisen onnistumisesta :)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)