perjantai 16. marraskuuta 2012

Sarjaton

Meidän astiakaappimme on tähän saakka täyttynyt kihla- ja häälahjoiksi saaduista Kermansaven Oliivi-sarjasta, Iittalan Verna-sarjasta, Pentikin Inkivääristä ja myöhemmin innostuimme myös Muumimukeista. Eli varsin sekalainen kokoelma :) Nyt jo jonkin aikaa olen tietoisesti yrittänyt muuttaa sisältöä ajattomammaksi ja myynyt astioita ja suunnitellut uusien hankkimista. Olen aiemmin tykännyt hirveästi sinisestä, joten Verna-sarjaa saimme ja ostimme vaaleansinisenä. Nyt sininen ei enää "iske" samalla tavalla ja olenkin myynyt suurimman osan. Osa odottelee fb:n iittala-kirppikselle laittoa. Juomalasien ja mukien maailmasta olen löytänyt uuden ihanan sarjan - Iittalan Sarjaton!

Niitä meiltä löytyy jo jonkin verran - kiitos sisarelleni ja veljelleni ihanasta tuparilahjasta! Kuvassa olevat kaksi mukia voitin Rappurallin arvonnassa. Elämäni ensimmäinen blogiarpajaisvoitto ja niiiin täydellinen palkinto! Näitä mukeja olin hypistellyt useampaan kertaan. Kaikista parasta oli se, että olin suunnitellut ostavani niitä vain kaksi aamukahvi/-teemukeiksi minulle ja miehelleni, ja kaksi niitä sain :)

Tällä hetkellä ostoslistalla on lisää noita jalallisia laseja ja ehkä jälkiruokakulhojakin. Ne ovat vielä harkinnassa. Listalta löytyy myös Pentikin Tempo-sarjaa. Se onneksi täydentyy pian, sillä viime jouluna saatu lahjakortti on vielä käyttämättä!

Näistä ostoksista ja muista kotimme astioista sitten toisella kertaa! Nyt täytyy alkaa siivoamaan - äitini on tulossa yökylään ;) Hyvää viikonloppua!

Taru

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

maanantai 5. marraskuuta 2012

Viime perjantaina juhlimme ystäväni vauvakutsuja täällä meillä ja just ennen vieraiden tuloa otin kiireessä pari kuvaa - kerrankin oli siistiä! Tai niin luulin. Nyt kun latasin nämä kuvat tähän niin keittiön tuolithan on miten sattuu, olohuoneen lelukorit on vähän niin kuin heitetty paikalleen ja kuvakin on ihan hassu, kun olohuoneen ikkunoista puuttuu osa :D Niin ja kaiken huipuksi, enhän mä muistanut ottaa kuvia yläkerrasta ollenkaan! Pistetään kiireen piikkiin. Just kun sain kuvat otettua ja tuolit järjestettyä niin vieraat ajoivat pihaan :) Mutta tältä täällä meillä nyt näyttää :)

Meidän uusi sohva <3 on Ikean Karlstad, koristetyynyt H&M ja Poro-torkkupeitto Pentikiltä


Takassa tulen tilalla kynttilöitä

Kierros päättyy keittiöön, jossa suurin osa illasta vietettiinkin.
Vieläkin on maha täynnä herkkuja. Yritän muistuttaa itselleni, että hetki huulilla, ikuisuus vyötäröllä, mutta silti jalat vie tuonne keksi- ja karkkikupille turhan usein ;D Mulla oli koko raskausajan hirveä makean tuska eikä se oo vieläkään hellittänyt ja mun vauva on jo 8kk. Jospa sitten kun lopettelen imettämistä?

Iloista viikkoa kaikille! Ja te Kokkolan seudulla asuvat, muistakaa osallistua lastenne kanssa Loistavaa-viikon tapahtumiin!

Jane

lauantai 3. marraskuuta 2012

Pyhäinpäivä

ja pyhäinpäivän keli. Hirmuinen sumu ja lumikin sulaa pois. Sitä tuli reilu viikko sitten parikymmentä senttiä ja nyt jäljellä on vain pieniä kasoja.

Pihalla on paljon kynttilöitä ja lyhtyjä - tunnelmanluojia. Erityisesti tänään muistellaan poisnukkuneita rakkaita <3 Tunnelmaan pääsee myös tän biisin myötä: Jonne Aaron Kylmä ilman sua <3Halaukset!
Jane