lauantai 27. lokakuuta 2012

Ihana Bella Wintage


- kuulostaako tutulta? Bella Wintage on aivan ihana sisustusliike Kaustisella, noin 50km Kokkolasta. Ajelen sitä kautta silloin tällöin vanhempieni luokse, vaikka matkaa kotiin sitä kautta tuleekin vähän enemmän ;) Ystäväni kehui mulle Bella Wintagea ja olin ihan myyty ensimmäisen käynnin jälkeen - olisin voinut hankkia ihan mitä vaan ja vähän enemmänkin :D Käykää ihmeessä pyörähtämässä!
Ensi-ihastuksen jälkeen käyntejä on tullut yks jos toinenkin ja halusin esitellä teille mun suosikkiliikkeeni vähän paremmin. Viime kerralla kysyin Susannalta luvan ottaa teille pari kuvaa kaupasta ja tässäpä ne ovatkin. Teille, jotka asutte kauempana, täytyy vinkittää Bella Wintagen verkkokauppa ja fb-sivut!Tämä lähti mukaan viime kerralla tuliaisiksi mun vanhemmille <3 Love you lots!

Parasta mun mielestä on se, että Bella Wintagesta voi löytää jokainen jotain - riippumatta sisustustyylistä :)
Tämä vaikuttaa nyt ihan täysin mainospostauksesta mutta mä vain haluan hehkuttaa teille ihanaa uudenlaista sisustusliikettä. Bella Wintage on mun mielestä postauksen ja ehdottomasti käynnin arvoinen paikka :)

Sisustushuuruissa,
Jane 


torstai 18. lokakuuta 2012

Tunnusta väriä

siis sinistä ja keltaista ;) Joko arvaatte, minne suuntasimme viime viikonloppuna?


Kilometritutkailujen jälkeen päätimme suunnata Kuopion Ikeaan. Suomi onkin aika kapea maa - siitä yllättyy joka kerta! Mun vanhempani ottivat tyttöset yökylään ja minä lähdin miesteni kanssa lainapakulla sohvien metsästykseen.

Kuopio on niin kaunis kaupunki! Siellä on niin paljon samaa kuin Jyväskylässä, josta tykkään ihan hirmuisesti. Oon opiskellut siellä ja siellä asuu vieläkin rakkaita ystäviä. Kaupunki täynnä ihania muistoja <3
Harmitti, ettei meillä ollut aikaa kierrellä Kuopiossa pitempään. Ehkä seuraavalla Ikea-reissulla (ei kerrota miehelle, että sellainen on todennäköisesti tulossa) ;)


Kuopion Ikean kanssa samassa rakennuksessa on iso ostoskeskus, joka ei ollut vielä harmi vain auki. Voin vaan kuvitella jouluostosruuhkat! Ikea-ostoskeskusyhdistelmä tulee varmasti vetämään myös venäläisiä turisteja puoleensa. Hyvä juttu Kuopiolle ja Savon seudulle kaikkineensa :)


Meille Ikea on aika outo tuttavuus. Olemme käyneet muutaman kerran ja aina löytäneet jotain pientä tilpehööriä mutta huonekaluja tms. "suurempaa" emme ole aiemmin ostaneet. Monessa blogissa on kehuttu Ikean jouluvalikoimaa ja tunnelmalliselta jouluinen mallihuone näyttikin :)

Kuvat on otettu kännykällä niin kuvalaatu on vähän niin ja näin..

Kattauksesta tykkäsin kovasti!

Samoin joulukuusesta! Ihana kun saa alkaa tehdä joulusuunnitelmia omaan kotiin :)
Tämä seuraava mallihuone oli upea! Kaiken valkoisen keskellä tuollainen luumun värinen seinä ja yläkaapit näytti ihanalta! Meidän kotiin muuttaisin huonetta vaan sen verran, että vaihtaisin nuo alakaapit valkoisiksi. Tulis raikkautta ja sopis sitten hyvin kaikkeen muuhunkin.


Niin ihana sävy!
Monen tunnin jälkeen oltiin pihalla ja ostoskärryt eivät näyttäneet ihan pahalta:


Tätä ennen pakuun oli viety kuitenkin jo Karlstadin 3h sohva ja divaanisohva :D Ja kun sinne lisättiin vaunut ja ostoskärryn sisältö, kuorma oli valmiina. Eikä juuri muuta olisi mahtunutkaan :)


Eli jos aiemmin on selvitty pikkuostoksilla niin nyt päästiin suurten ostosten makuun saman tien :D Toinen sohvanpäällisistä oli vääränlainen, mutta se on jo palautettu ja odotamme oikeanlaista. Toivotaan, että saamme sen pian :)

Iloista torstaita!

Jane


torstai 11. lokakuuta 2012

Arvontalaulu raikaa...


...on arvonnan aika! Kelle nalli napsahtaa, nalli napsahtaa :D Kuka vielä muistaa Kummelien Arvontalaulun? Niin hyvä :D Arvonta suoritettiin tänä aamuna ja vihdoinkin ennätän laittaa tulokset tänne :)
Kirjoittelin jokaisen arvontaan osallistuneen nimet lappusille ja tyttö toimi onnettarena.


Kenen kotiin tyynynpäälliset suuntaavat?


Oikein paljon onnea SIRKKULILLE! Laittaisitko mulle sun yhteystietoja sähköpostiin: unelmanakoti@gmail.com niin paketti lähtee sinnepäin hetimmiten :)

Kiitokset teille muille arvontaan osallistuneille! Kiva nähdä, että teitä on siellä ruudun toisella puolella meidän perheen matkassa :)

Iloista torstaita!
Jane

lauantai 6. lokakuuta 2012

Arvonta!

Mietin pitkään, kuinka juhlistaisin teidän kanssanne muuttoamme ja upeita kävijälaskurilukemia
- on siis pikkuarvonnan aika! 
Ihana, kun ootte jakaneet raksa-aikaa meidän kanssamme :)

Kommentoimalla tähän viestiin osallistut arvontaan, jossa voit voittaa kaksi H&M:n mustavalkoraitaista tyynynpäällistä (koko 50x50). (Valkoiset raidat ovat enemmän luonnonvalkoisia/beigejä.)

Sisätyynyt eivät ole mukana arvonnassa :)


Kuinka sitten kommentoidaan?
Kommentoimaan pääset postauksen alareunasta klikkaamalla Kommenttia-tekstiä. Sieltä aukeaa sivu, jonka lopussa olevaan valkoiseen laatikkoon voit lisätä kommenttisi. Kirjoittamisen jälkeen valitse julkaisuprofiili alavalikosta kohdassa Kommentti nimellä. Valitse oma profiilisi tai mikäli sinulla sellaista ei ole niin valitse kohta Nimetön. Jätä kommenttiisi kuitenkin nimesi tai nimimerkkisi, josta sinut voidaan tunnistaa mikäli onni osuu kohdalle :) Sen jälkeen paina Julkaise-nappia ja viestisi pitäisi näkyä blogin sivulla.

 
Arvontaan voit osallistua keskiviikkoon 10.10.2012 saakka. Arvonta suoritetaan torstaina - käythän silloin kurkkaamassa tuloksia!

Nyt toivottelen kaikille onnea matkaan!

Jane