maanantai 24. syyskuuta 2012

Hemma trivs jag allra bäst ändå

Päivät ja viikot uudessa kodissa ovat kuluneet nopeasti. Jo kuukausi muutosta! Osa tavaroista on löytänyt oman paikkansa, osa taas ei. Yläkerran työhuoneesta on tullut väliaikainen varasto. Sinne kun ei ollut mitään huonekalujakaan vielä. Keskeneräisyys ei haittaa - on vaan niin hienoa olla yhdessä!

Kuluneen kuukauden aikana mies on tehnyt vessojen, tyttöjen huoneiden sekä leikkihuoneen kaappeja valmiiksi. Nyt ne ovat paikallaan mutta sokkeleita yms. puuttuu, joten niistä kuvia sitten vähän myöhemmin. Täytyy kuitenkin sanoa, että saisinpa omillekin vaatteille samanlaiset säilytysmahdollisuudet! Äiti meinaa olla kade :D Pihaa on myös raivattu ja takaterassi valettiin viime viikolla. Samalla valettiin porras autotallin perässä olevan varaston oven eteen. Siihen painettiin sitten illalla lasten käsien ja jalkojen kuvat päivämäärän kera. Tuli aika ihana <3


Myös sauna on ollut kohta kuukauden käyttövalmis. Iskä teki lauteet ja mies käsitteli ne tummaksi. Taitaa muuten olla ainoa huone suihkuhuoneen ohella, joka on kokonaan valmis :) Mutta yksi tärkeimmistä huoneista se onkin. Ja yksi ihanimmista. Tykkäämme kaikki saunoa ja tumma sauna antaa kyllä vielä erilaiset rentoutumisfiilikset. Sadesuihkut ovat myös toimineet hyvin - onneksi emme tinkineet niistä. Voin täydestä sydämestä sanoa, että rakastan sadesuihkua! Teen saunasta vielä eri postauksen petsi- sun muiden tietojen kanssa.


Mitäs muuta täällä ollaan touhuttu.. Ai niin, mä tein meille naulakon! Löysin autotallista sopivan leveää lankkua ja ostin Lundagårdista taottuja nauloja ja rautakaupasta valkoista mattamaalia. Ja tällainen siitä sitten tuli:
Tämä on ollut valmiina melkein kuukauden mutta odottelee vielä ripustamista. Ei meinaa hennoa tehdä reikiä seiniin :D


Raksaamisen ja järjestämisen ohessa olemme nauttineet siitä, että pystymme vihdoinkin olla paljon yhdessä. Koti vetää puoleensa! Mies touhuaa lasten kanssa nyt sydämensä kyllyydestä ja lapsetkin ovat innoissaan, kun saavat isin kunnolla touhuihinsa mukaan :) Pyörälenkkejä, pihatouhuja ja eskarissa opittuja hippaleikkejä on ollut ohjelmassa aika lailla tiuhaan :)


Med varma hälsningar,

Jane

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Normann Copenhagen: Norm 06

 Edellisessä muuttokaaospostauksessa vilahti keittiöön ostamani valaisimet. Ruokapöydän päälle tuli kaksi Normann Copenhagenin Norm 06 Small -lamppua - tykkäämme niistä todella! Oon jo miettinyt medium-kokoisen lampun ostoa olohuoneeseen mutta en tiedä, valaisisiko se tarpeeksi. Niiden kasaaminen oli varsin mielenkiintoista ja toista taitellessani otin teitä varten kuviakin, joten tässäpä niitä.

Paketit olivat varsin pieniä...

... ja sisälsivät varsin mielenkiintoisen muotoisia pieniä muovilärpäkkeitä.

Ohjeet löytyivät myös monella eri kielellä, joten kielipää sai harjoitusta :) Niistä useita on tullut opiskeltua jossain vaiheessa enemmän tai vähemmän, joten das war nicht ein Problem ;D

Mä rakastan tällaista näpräämistä!


Eka kiekka terälehtiä valmiina :)

Ja toinen alullaan!

Yläosan ja alaosan peittopalat

Alaosan peittopala paikallaan. Lamppua ei siis näy tuolta valaisimen sisältä ollenkaan.


Yläosan peittopala johdossa kiinni (johto ei muuten kuulu kauppaan)

Ja valmis lamppu :)

Alhaalta päin mun mielestä todella kivannäköinen! Suosittelen!

Tänään on aivan upea aurinkoinen keli, joten lamppuja ei taideta tarvita koko iltana :) Mikäli lamppu kiinnostaa niin mä tilasin sen Finnish Design Shopista. Nimeä klikkaamalla pääset nettikaupan sivuille :)

Oon täällä eilisen ja toissaillan lueskellut blogeja, vastaillut sähköposteihin ja yrittänyt valaista uutispimentoa lukemalla ylen sivuja. Meillä siis ei telkkarikaan ole vielä toiminnassa, joten muutama viikko on mennyt ihan ilman sähköisiä yhteyksiä ulkomaailmaan. Eilen sainkin nautiskella ja katsoa pari jaksoa Good Wifea putkeen - mun lemppariohjelma!

Valoa alkaan viikkoon!

Jane

perjantai 14. syyskuuta 2012

Tervetuloa muuttamaan!

Vieläkös täällä on joku lukemassa postauksia?
Vihdoinkin saimme uuden nettitikun ja pääsen takaisin linjoille :)

Ihana aurinkoinen muuttopäivä 20.8.2012

Pikkumies 6kk <3
Toinen kerta kun miehellä jäi sorsastuksen aloitus väliin. 
(Lämpimät hääpäiväonnittelut ystäville Tampereen suuntaan hieman myöhässä ;D)
Nyt laatikot ovat suurelta osin kadonneet ja tavarat löytäneet paikkansa. Toiveissa uudet sohvat, ruokapöydän maalaus, leikkihuoneeseen kalusteita ja paljon muuta. Nämä kaikki ovat nyt mietintämyssyssä - tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)

Jane