tiistai 21. elokuuta 2012

Perillä!

Pikaiset terveiset: eka yö uudessa omassa Kodissa takana :) Vielä vähän tavaroita vuokra-asunnossa ja valtava kaaos Kodissa mutta se ei haittaa, kun saadaan olla pitkästä aikaa kaikki yhdessä <3

Onnesta soikeena,

Jane

perjantai 17. elokuuta 2012

Kuvia maalisuoralta ;)

Muuttolupa - check! Vaikka raksalla on moni asia vielä vaiheessa, on Koti jo asuttavassa kunnossa ja meille myönnettiin tänä aamuna muuttolupa. Nyt kuitenkin otetaan vielä hetki rauhassa, mies haluaa tehdä vielä jotain valmiiksi ennen muuttoa ja mun pitää siivotakin. Mä olisin kyllä valmis muuttamaan vaikka samantien mutta tuo järjenääni eli mies vähän toppuuttelee :D

Lupasin teille niitä kuvia ja tässäpä niitä tulee oikein ihania iltahämyisiä kuvia :)


Saunaan on ilmestynyt tänä iltana lauteet.

Suihkut on paikallaan. Joku pieni pätkä puuttuu vielä tuosta välistä, joten yläsuihku ei vielä toimi.

Portaissa on kaiteet :)

Portaiden alle jäi tuollainen pieni varasto. Tytöt kutsuu sitä kerhomajaksi :D
 
Keittiökin alkaa olla valmis mutta vielä ihan sekaisin. Tässä kuvassa ei näy hyvin tuo keittiön taso, kun on nuo suojapahvit vielä päällä. Kunhan saan stailattua paikat, laitan paremmat kuvat :) Tasoon oon jo tottunut, joten enää sen valinta ei harmita.
Jääkaappiseinää
Keittiön hana <3
Liesinurkkausta

Ja tässä meidän mahtava vessa, josta edellisessä postauksessa kerroin - siis niin hauska tuo allas :D Tämä siis on väliaikainen ratkaisu :)

Got to love it :D

 Nyt unille - huomenna juhlistetaan miehen synttäreitä - ylläriylläri - raksailun merkeissä! Mutta upean mansikkavadelmakermakakun kera :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Jane

p.s. Myös keittiöstä löytyi yksi naulan lävistämä johto..torstai 16. elokuuta 2012

Kiire Bråttom

Kuvat antaa nyt odottaa itseään - on koko ajan niin kiire.
Yritämme saada Kotia kuntoon ja raksalla on kulunut niin miehen, iskän, äidin kuin mun ja lastenkin aika. Nyt on kaikki ikkunat pesty, keittiö hellaa ja induktioliettä ja muutamaa rimaa vaille valmis.  Suihkut ovat paikallaan, saunassa ovi (kiuas odottelee sähkömiestä ja lauteet tekijää), seinä-wc:t ovat käyttökunnossa ja tuntuu hyvältä. Väsyneeltä mutta hyvältä :)

Kaikenlaista pientä "kivaa" on sattunut ja asiat ovat menneet vauhdikkaasti eteenpäin ja samaa tahtia taaksepäin.Vessojen pöytätasot tehdään Corianista ja tasomateriaali odottaa jo työstämistä. Harmi vain, että altaita ei ole kuulunut, joten mies teki alakerran vessaan vara-allastason pienenpienestä altaasta ja valkoisesta laminaatista - on niin hauskan näköinen :DD Putkimieskin totesi, että tämä on varmaan väliaikainen juttu :D
 Yläkerrassa on jouduttu irroittamaan jalkalistoja, kun yhden seinän sähköpiuhat eivät pelittäneet. Naula on osunut johtoihin eikä sitä saatu paikallistettua, joten joudumme vetämään uusia piuhoja. Onneksi meillä on johtouralliset jalkalistat niin niitä ei tarvitse alkaa muokkailla.

Suurimmalta osin kaikki on mennyt kuitenkin mukavasti ja huomenna yritän ottaa teille kuviakin! Mm. portaat valmistuvat tänään :)

Lisää kuulumisia sitten huomenna - nyt öitä!

Jane

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Loppusuoralla :)

Meidän Kodin rakentaminen alkaa olla loppusuoralla. Uskaltaisko jo sanoa, että parin viikon sisällä muutetaan? Kodinhoitohuone, kuraeteinen ja sauna jäävät vaiheeseen ja niitä jatketaan muuton jälkeen. Kunhan saamme kalusteet vessoihin ja sähkömies sekä putkimies käy tekemässä taikojaan, alamme viedä tavaroita uuteen kotiin :)

Viime viikonloppuna siivosimme yläkerran ystävieni ja äitini kanssa (SUURI kiitos teille <3 ja appivanhemmille tyttöjen hoidosta!) ja tulevana viikonloppuna käyn alakerran kimppuun. Meidän pikkumies tykkää hengailla äidin kanssa raksalla, joten hän seuraa tiiviisti sitteristä, mitä ympärillä tapahtuu ja käy vaan välillä päikkäreillä keräämässä voimia.

Keittiö alkaa olla uunia, hellaa ja astianpesukonetta vaille valmis. En ehkä palkkaisi itseäni uudestaan keittiösuunnittelijaksi - taso ei ollut oikein loistava valinta, harmittaa :/ Mutta toivon, että silmä tottuu siihen pian. Ihan heti sitä ei vaihtoonkaan voi eikä kehtaa laittaa. En muistanut harmitukseltani ottaa mitään kuvia raksalta mutta seuraavalla kerralla sitten on luvassa piiitkä kuvapostaus :)

Nyt nukkumaan! On ollut piiitkä päivä..

Jane

EDIT: Tänään (9.8.) taso ei näyttänyt niin pahalta, joten jospa se muuttoon mennessä tuntuu jo hyvältä :)

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Raakilekeittiö, mutta ihana jo nyt :)

Keittiö alkaa hahmottua ja kyllähän tuo ihan hyvältä näyttää. Puolueellinen mielipidehän se on mutta se tärkein samalla ;D Yläkaapitkin näyttää näissä kuvissa jo tummanharmailta eikä ruskeilta. Livenä niissä vähän ruskeaakin huomaa mutta ei niin hirveästi kuin edellisissä kuvissa. Jääkaappiseinältä puuttuu vielä kaappeja, samoin alalaatikostoja puuttuu sekä tietenkin taso. Mutta koko ajan eteenpäin mennään :)

 Tässä pari kuvaa ruokailuhuoneesta päin.


Lähikuvaa yläkaappien mekanismista
Viimeiset säädöt tekemättä niin ovien välistä vilkkuu valkoista.


Ylin laatikko on meidän lusikkalaatikko, leveyttä 90 cm. Tähän päälle tulee vielä useampi kaappi. Siitä kuvia sitten kun valmistuu.

Lajitteluroskis. Ylähyllylle roskikset biojätettä varten (+yksi ylimääräinen roskis, ehkä kartonki?) ja alahyllylle roskikset lasille ja metallille.

Vastapäätä jääkaappeja on laatikostot, joissa on kaksi isoa laatikkoa päällekkäin. Ylälaatikkoon on mahdollista laittaa sisälaatikko, mikäli sellaista tarvitaan. Sellainen on jo laitettu laatikkoon, joka on lähinnä hellaa. Siihen tulee sitten kauhoja, lastoja sun muita sellaisia ja sen alle foliot, leivinpaperit, pakastepussit yms. Eli sellaiset matalaan laatikkoon menevät tavarat, joita uunin ja hellan läheisyydessä usein tarvitsee :)

Täällä jatketaan hommia! Suihkut ja ulkovalot on vielä mietinnässä. Olisko teillä hyviä vinkkejä sadesuihkuista tai sitten oikein leveistä käsisuihkuista?

Jane