tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulu"yllätys"

Mistä tietää, että joulupukki, ei kun sähkömies on käynyt kylässä?

Tästä kuvasta löytyy vastaus:


Ja tässä vähän tarkemmin: Ilmeisesti mun (omasta mielestä sellaisenaan ihan kaunis) asetelma ulko-oven vieressä kaipasi vähän "sitä jotain". Tässä sähkömiehen tuliaiset.


Joku meinas vähän kilahtaa. Onneksi lapset eivät huomanneet tätä jouluista ylläriä.

Jane

6 kommenttia:

 1. Oikeesti! :O Lepposa sälli.

  Lotta

  VastaaPoista
 2. No hiphei...Jos jotain positiivista tuosta ajattelisi, niin eipä ainakaan heitellyt pitkin pihoja kuten meillä monet tutut, jotka kävivät raksa-aikana morjestamassa. Minä laitoinkin lopulta peltiämpärin tumpeille, jotta eivät koko pihaa sotke. J kouluttajana on ottanut tiukan linjan opiskelijoille, että raksatyömaalle ei tumppeja heitellä, koska se on jonkun tuleva kotipiha.
  Mukavaa itsenäisyyspäivää sinne! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, meillähän tuo piha oli aika täynnä tumppeja niin sähkö-, putkimiesten kuin betoniautonkuljettajan visiittien jälkeen. Putkimiehethän polttivat jopa sisällä kun seinät ja katto olivat paikallaan ja vetivät jotain ilmastointiputkia kattoon. Se oli jo vaarallistakin mutta eipä noita näyttänyt kiinnostavan. Se sauhuttelu tosin loppui, kun mies siitä sanoi ja laitettiin lappu, että no smoking tässä talossa. Mut piti siinä vaiheessa kahlita kotiin, etten olisi käynyt avautumassa raksalla.
   J:llä on hyvä linja! Toivottavasti opiskelijat painavat sen mieleensä!

   Hyvää itsenäisyyspäivää teillekin :)

   Poista
 3. No voi hyvänen aika!! On kyllä pokkaa ja pitänyt ihan oikein puoliksi polttaa.. Nuokin ois voinu jättää sitten sauhuttelematta, murr!!

  Hyvää itsenäisyyspäivää kaikesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö.. En tämän raksavuodenkaan jälkeen oo oppinut ymmärtämään tupakoivien työmiesten aivoituksia. Kerta vielä jotain tuollaista niin mä älähdän. Saatan älähtää nytkin, kun sen seuraavan kerran näen. Nyt jo asia naurattaa ja ärsyttää yhtä aikaa. Eevalle tuossa jo vastasin, että näitä tupakoitsijoita on tavattu liiankin kanssa tän rakentamisen aikana.

   Hyvää itsenäisyyspäivää teillekin!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)