keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia

Paljon pakkasta, paljon kynttilöitä, rakkaita ihmisiä, rakkaita joululauluja, jännitystä, lahjoja ja maha täynnä ihanaa jouluruokaa (ja aika paljon karkkia ja suklaata :D) - siitäpä meidän joulu on tehty.

Meidän 6-veen ottamia kuvia tonttumatkalta
 


Ja muutama mun räpsy meiltä sisältä ja ulkoa.Otin sähkömiehen vinkistä vaarin ja lisäsin tähän jouluvalot ;)

Enkeleitäkin meidän pihasta löytyy aikamoinen määrä.


 


Nyt sukellan takaisin jouluun - ihanaa, kun ei tarvi vielä palata arkeen!

Jane


4 kommenttia:

 1. Kaunista! Joulunpyhinä katselin Eemeleitä telkkarista, Vaahteramäen talo on ihan samanvärinen kuin teidänkin ja vielä vähän samannäköinenkin mansardikattoineen :D -Ihana siis!

  VastaaPoista
 2. Voi Eemelithän meni meiltä aivan ohi.. Nyt kun TV on yläkerrassa, sitä tulee kahtottua ihan todella vähän. Aattoaamun ohjelmatkin jäi katsomatta! Kiitokset kehuista. Alan ihtekin tykätä tuosta punaisesta väristä koko ajan enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista ja tunnelmallista! Mahtoi olla ihana joulu uudessa omassa kodissa :) Joko teillä muuten kävellään kovaa vauhtia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana viettää joulua omassa kodissa. Jollain tavalla kaipasin lapsuudenkotiin kaikesta huolimatta. Onneksi vanhemmat ja veli tulivat meille :)

   Meillä vielä kontataan uskollisesti. Tukea vasten noustaan seisomaan ja muutama askel tukea vasten on otettu. Muuten on rauhallista. Hampaitakaan ei oo vielä :) Isosiskot ovat lähteneet 11kk:n iässä kävelemään ja saaneet ekat hampaatkin, joten kohta varmaan alkaa tapahtua :D

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)