torstai 18. lokakuuta 2012

Tunnusta väriä

siis sinistä ja keltaista ;) Joko arvaatte, minne suuntasimme viime viikonloppuna?


Kilometritutkailujen jälkeen päätimme suunnata Kuopion Ikeaan. Suomi onkin aika kapea maa - siitä yllättyy joka kerta! Mun vanhempani ottivat tyttöset yökylään ja minä lähdin miesteni kanssa lainapakulla sohvien metsästykseen.

Kuopio on niin kaunis kaupunki! Siellä on niin paljon samaa kuin Jyväskylässä, josta tykkään ihan hirmuisesti. Oon opiskellut siellä ja siellä asuu vieläkin rakkaita ystäviä. Kaupunki täynnä ihania muistoja <3
Harmitti, ettei meillä ollut aikaa kierrellä Kuopiossa pitempään. Ehkä seuraavalla Ikea-reissulla (ei kerrota miehelle, että sellainen on todennäköisesti tulossa) ;)


Kuopion Ikean kanssa samassa rakennuksessa on iso ostoskeskus, joka ei ollut vielä harmi vain auki. Voin vaan kuvitella jouluostosruuhkat! Ikea-ostoskeskusyhdistelmä tulee varmasti vetämään myös venäläisiä turisteja puoleensa. Hyvä juttu Kuopiolle ja Savon seudulle kaikkineensa :)


Meille Ikea on aika outo tuttavuus. Olemme käyneet muutaman kerran ja aina löytäneet jotain pientä tilpehööriä mutta huonekaluja tms. "suurempaa" emme ole aiemmin ostaneet. Monessa blogissa on kehuttu Ikean jouluvalikoimaa ja tunnelmalliselta jouluinen mallihuone näyttikin :)

Kuvat on otettu kännykällä niin kuvalaatu on vähän niin ja näin..

Kattauksesta tykkäsin kovasti!

Samoin joulukuusesta! Ihana kun saa alkaa tehdä joulusuunnitelmia omaan kotiin :)
Tämä seuraava mallihuone oli upea! Kaiken valkoisen keskellä tuollainen luumun värinen seinä ja yläkaapit näytti ihanalta! Meidän kotiin muuttaisin huonetta vaan sen verran, että vaihtaisin nuo alakaapit valkoisiksi. Tulis raikkautta ja sopis sitten hyvin kaikkeen muuhunkin.


Niin ihana sävy!
Monen tunnin jälkeen oltiin pihalla ja ostoskärryt eivät näyttäneet ihan pahalta:


Tätä ennen pakuun oli viety kuitenkin jo Karlstadin 3h sohva ja divaanisohva :D Ja kun sinne lisättiin vaunut ja ostoskärryn sisältö, kuorma oli valmiina. Eikä juuri muuta olisi mahtunutkaan :)


Eli jos aiemmin on selvitty pikkuostoksilla niin nyt päästiin suurten ostosten makuun saman tien :D Toinen sohvanpäällisistä oli vääränlainen, mutta se on jo palautettu ja odotamme oikeanlaista. Toivotaan, että saamme sen pian :)

Iloista torstaita!

Jane


4 kommenttia:

 1. Heiii tuo pakuhan näyttää ihan samalta kuin oma kuljetukseni viime toukokuussa :D :D
  Kyllä Ikea on sitten mukava paikka ;) Meillä on lähimpään Vantaan Ikeaan n.130km matka ja se on tullut joskus ajettua ihan iltasellakin töiden jälkeen, kun on ollut jotain tärkeää haettavana.
  Mua ärsyttää kun sinne on matkaa, joten sitten kun sinne saa raahattua itsensä, laskukin on sen mukainen...Täällä odotellaan Ikean päätöstä seuraavasta kaupasta, tuleeko se Lappeenrantaan (90km päähän), Haminaan (60km) päähän vai tänne Kouvolan seudulle. Peukutan kovasti omaa talousaluetta, mutta Lappeenrannan ja Haminan rajan läheisyys puoltaa kuitenkin vissiin sinne suuntaan...

  Ihania tunnelmakuvia sait napsittua! Syyskuun alussa ei vielä joulujuttuja ollutkaan...Nyt pitäisi kyllä taas päästä! Kuopiosta sen verran, että tykätään myös kovasti. Se on mukavasti puolivälissä täältä Vuokattiin ajellessa, joten useasti on pysähdytty ihan ajan kanssa ja muutaman kerran jopa yövyttykin.

  Nyt eikun joulusuunnitelmia tekemään! Jos ET ole jo huomannut, niin kalenterit ja joulusuklaatkin on tulleet jo kauppoihin ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas toivon, että Vaasan seudullekin tulisi Ikea. Siitä on puhuttu mutta en tiiä, onko päätöstä tehty. Mä peukutan kans sitä Kouvolan seutua! Kyllä sinnekin suunnalle lisäeurot ja ennen kaikkea työpaikat tulis tarpeeseen :)
   Joulusuunnitelmia on ihana tehdä. Mä haaveilin joulumyyjäisille osallistumista mutta en saanut kaveria mukaan. No, jospa ens jouluna sitten. Kotona vallitsee edelleen sellainen ei niin luova kaaos, että on vaikea ajatella, miten sen joulutunnelman tänne loisi.. Onkohan tämä sitä raksabluesia, josta niin monet puhuu?

   Poista
 2. Olipas kivannäkönen jouluosasto Kuopion Ikeassa. Mie kävin Espoon Ikeassa ja ei siellä ollu mittää tollasta jouluosastolla, hyllyissä vain kamaa. Tosin en käynny kalustepuolella, että jos siellä oli jo laitettu joulua... :)

  Jäänkin sitten odottelemaan jännityksellä mimmoset sohvat teille on mukaan tarttunu. :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalustepuolella tuollakin oli enemmän joulua mutta ihan kivasti ne oli siellä jouluosastollakin esillä. Nää kuvat oli sieltä kalustepuolelta yhdestä mallihuoneesta.

   Sohvista tulee heti jonkinlaista kuvaa, kun saadaan se uusi päällinen. Toivottavasti pian! En ookaan muistanut hakea postia pitkään aikaan. Sehän on voinut tulla jo postiin :D

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)