maanantai 24. syyskuuta 2012

Hemma trivs jag allra bäst ändå

Päivät ja viikot uudessa kodissa ovat kuluneet nopeasti. Jo kuukausi muutosta! Osa tavaroista on löytänyt oman paikkansa, osa taas ei. Yläkerran työhuoneesta on tullut väliaikainen varasto. Sinne kun ei ollut mitään huonekalujakaan vielä. Keskeneräisyys ei haittaa - on vaan niin hienoa olla yhdessä!

Kuluneen kuukauden aikana mies on tehnyt vessojen, tyttöjen huoneiden sekä leikkihuoneen kaappeja valmiiksi. Nyt ne ovat paikallaan mutta sokkeleita yms. puuttuu, joten niistä kuvia sitten vähän myöhemmin. Täytyy kuitenkin sanoa, että saisinpa omillekin vaatteille samanlaiset säilytysmahdollisuudet! Äiti meinaa olla kade :D Pihaa on myös raivattu ja takaterassi valettiin viime viikolla. Samalla valettiin porras autotallin perässä olevan varaston oven eteen. Siihen painettiin sitten illalla lasten käsien ja jalkojen kuvat päivämäärän kera. Tuli aika ihana <3


Myös sauna on ollut kohta kuukauden käyttövalmis. Iskä teki lauteet ja mies käsitteli ne tummaksi. Taitaa muuten olla ainoa huone suihkuhuoneen ohella, joka on kokonaan valmis :) Mutta yksi tärkeimmistä huoneista se onkin. Ja yksi ihanimmista. Tykkäämme kaikki saunoa ja tumma sauna antaa kyllä vielä erilaiset rentoutumisfiilikset. Sadesuihkut ovat myös toimineet hyvin - onneksi emme tinkineet niistä. Voin täydestä sydämestä sanoa, että rakastan sadesuihkua! Teen saunasta vielä eri postauksen petsi- sun muiden tietojen kanssa.


Mitäs muuta täällä ollaan touhuttu.. Ai niin, mä tein meille naulakon! Löysin autotallista sopivan leveää lankkua ja ostin Lundagårdista taottuja nauloja ja rautakaupasta valkoista mattamaalia. Ja tällainen siitä sitten tuli:
Tämä on ollut valmiina melkein kuukauden mutta odottelee vielä ripustamista. Ei meinaa hennoa tehdä reikiä seiniin :D


Raksaamisen ja järjestämisen ohessa olemme nauttineet siitä, että pystymme vihdoinkin olla paljon yhdessä. Koti vetää puoleensa! Mies touhuaa lasten kanssa nyt sydämensä kyllyydestä ja lapsetkin ovat innoissaan, kun saavat isin kunnolla touhuihinsa mukaan :) Pyörälenkkejä, pihatouhuja ja eskarissa opittuja hippaleikkejä on ollut ohjelmassa aika lailla tiuhaan :)


Med varma hälsningar,

Jane

8 kommenttia:

 1. Just näin! Kotona viihtyy parhaiten! :D Hiljalleen tavarat löytää omat paikkansa...Meillä niitä leijuu vieläkin jossain nurkissa...
  Koko perheen yhteinen aikakin on niin luksusta kaiken urakoinni jälkeen. Siitä osaa myös nauttia aivan eri tavalla, kun on kokenut sen toisenkin puolen. Onneksi rakennusprojetkit on yleensä väliaikaisia, vaikkakin välillä hieman hermoja rassaavia :D

  Ihanat nuo kämmenien- ja jalanjäljet valussa! Niistä jää ihana muisto :)

  Mukavaa viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva :) Oot ihana, kun jaksat kommentoida näitä mun juttuja :)

   Poista
 2. Ihanaa, että siellä kaikki sujuu noin hyvin. Nauttikaa aurinkoisista syksypäivistä, kyllä sitä kerkeää räntäkaudella laitella paikkoja kuntoon :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla oikeassa :) Ensimmäinen syksy ikinä kun kaipaan kesää, lomaa ja kaikkea, joten täytyy nautiskella nyt auringosta. Niin monta kesää on mennyt niin ihan ohi joko ihan kokonaan ilman lomaa tai sitten tämän raksan takia.

   Poista
 3. Nauttikaa yhdessäolosta, siitä oli meillä ainakin pulaa aktiivisempaan raksa-aikaan (sehän meillä kun vaan jatkuu...muttei kovin aktiivisena).

  Ja voi miten ihana tapetti. Sopisi niin meille(kin)!!

  Ja kivan naulakon teit!!

  VastaaPoista
 4. Hei, meilläkin raksailu kyllä jatkuu mutta nyt hengähdetään hetki porukalla niin jaksetaan rutistaa loppuun :) Tuo kuistin tapetti on ehdottomasti mun lemppari! Niin rauhallinen ja kuitenkin siinä on sitä jotain :) Kiitokset myös kehuista - nyt naulakko on saatu jo seinään eli ensimmäiset reiät seiniin on tehty :D

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)