keskiviikko 8. elokuuta 2012

Loppusuoralla :)

Meidän Kodin rakentaminen alkaa olla loppusuoralla. Uskaltaisko jo sanoa, että parin viikon sisällä muutetaan? Kodinhoitohuone, kuraeteinen ja sauna jäävät vaiheeseen ja niitä jatketaan muuton jälkeen. Kunhan saamme kalusteet vessoihin ja sähkömies sekä putkimies käy tekemässä taikojaan, alamme viedä tavaroita uuteen kotiin :)

Viime viikonloppuna siivosimme yläkerran ystävieni ja äitini kanssa (SUURI kiitos teille <3 ja appivanhemmille tyttöjen hoidosta!) ja tulevana viikonloppuna käyn alakerran kimppuun. Meidän pikkumies tykkää hengailla äidin kanssa raksalla, joten hän seuraa tiiviisti sitteristä, mitä ympärillä tapahtuu ja käy vaan välillä päikkäreillä keräämässä voimia.

Keittiö alkaa olla uunia, hellaa ja astianpesukonetta vaille valmis. En ehkä palkkaisi itseäni uudestaan keittiösuunnittelijaksi - taso ei ollut oikein loistava valinta, harmittaa :/ Mutta toivon, että silmä tottuu siihen pian. Ihan heti sitä ei vaihtoonkaan voi eikä kehtaa laittaa. En muistanut harmitukseltani ottaa mitään kuvia raksalta mutta seuraavalla kerralla sitten on luvassa piiitkä kuvapostaus :)

Nyt nukkumaan! On ollut piiitkä päivä..

Jane

EDIT: Tänään (9.8.) taso ei näyttänyt niin pahalta, joten jospa se muuttoon mennessä tuntuu jo hyvältä :)

10 kommenttia:

 1. Iiiiihanaaa, Jane!!!! Nyt se muutto todellakin jo kolkuttelee ovella!! Viimeiset loppurutistukset ja sitten menoksi, uuteen ihanaan Kotiin! <3

  VastaaPoista
 2. kyllä se silmä siihen tasoon äkkiä tottuu ja se saattaakin aleta näyttämään hyvältä sitten :) mikäs se taso muuten onkaan? kohta tosiaan muutatte, onnea siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiiä, mikä se taso on nimeltään. Sellainen tummanharmaa taso, jossa on pientä kangasmaista kuviota pinnassa :D Täytyy kysyä tuo nimi mieheltä :)

   Poista
 3. Voi miten ihanaa! Teilläkin muutto senkun vain lähenee <3 Toivottavasti silmä tottuu ja alat keräämään tasosta, uskon kuitenkin, että harmitus jää vähemmälle, kunhan kaikki tavarat on paikoillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin, nyt se kaihertaa vähän koko ajan mielessä. Mutta muutto lähenee - jee!

   Poista
 4. Ihanaa luettavaa:) Onpa ollut mahtavaa seurata tätä projektia ja loppuhuipennus lähestyy! Jatkatko blogin kirjoittamista edelleen talon valmistuttuakin? Toivon niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outo fiilis ihtelläkin, kun talo olla muuttovalmis. Oon miettinyt kauheasti tuota jatkamista - en tiiä. En oikein ehdi panostaa kuviin ja tiedä sitten, löytyykö meiän arjesta ja kodinlaitosta kauheasti postattavaa. Sisustajaksikaan musta ei taida olla? Joten mietitään edelleen :)

   Poista
 5. Jes! Hengessä mukana täälläkin!! :DD

  Olisi kiva kyllä kuulla jatkossakin sinusta...Ymmärrän toki, että blogin pitäminen ei ehkä jaksa innostaa rakentamisen jälkeen. Itse olin vakaasti sitä mieltä, että blogin pitäminen jatkuu kuin vettä vaan projektin jälkeen. Eipä se niin helppoa ollutkaan, koko ajan mietin, että onko mulla mitään järkevää kerrottavaa ja kuinka paljon haluan enää jakaa muiden kanssa, kun raksa on jo koti ym. Toistaiseksi päivittelen vielä, koska onhan meillä rakentamistakin jäljellä...Tulevaisuus näyttää mitä käy.

  Voimia viimeisiin rutistuksiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mua tämä bloggaaminen kiinnostaa! Mukavaahan tää on ollut. Meilläkin raksaaminen jatkuu tietysti vielä muutonkin jälkeen - kodari, sauna ja autotalli ovat vielä kesken. Samoin kaikki pihatyöt. Myöhemmin sitten näkee, kuinka paljon aikaa tähän on laittaa. Haluaisin panostaa enemmän kuin nyt :)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)