perjantai 17. elokuuta 2012

Kuvia maalisuoralta ;)

Muuttolupa - check! Vaikka raksalla on moni asia vielä vaiheessa, on Koti jo asuttavassa kunnossa ja meille myönnettiin tänä aamuna muuttolupa. Nyt kuitenkin otetaan vielä hetki rauhassa, mies haluaa tehdä vielä jotain valmiiksi ennen muuttoa ja mun pitää siivotakin. Mä olisin kyllä valmis muuttamaan vaikka samantien mutta tuo järjenääni eli mies vähän toppuuttelee :D

Lupasin teille niitä kuvia ja tässäpä niitä tulee oikein ihania iltahämyisiä kuvia :)


Saunaan on ilmestynyt tänä iltana lauteet.

Suihkut on paikallaan. Joku pieni pätkä puuttuu vielä tuosta välistä, joten yläsuihku ei vielä toimi.

Portaissa on kaiteet :)

Portaiden alle jäi tuollainen pieni varasto. Tytöt kutsuu sitä kerhomajaksi :D
 
Keittiökin alkaa olla valmis mutta vielä ihan sekaisin. Tässä kuvassa ei näy hyvin tuo keittiön taso, kun on nuo suojapahvit vielä päällä. Kunhan saan stailattua paikat, laitan paremmat kuvat :) Tasoon oon jo tottunut, joten enää sen valinta ei harmita.
Jääkaappiseinää
Keittiön hana <3
Liesinurkkausta

Ja tässä meidän mahtava vessa, josta edellisessä postauksessa kerroin - siis niin hauska tuo allas :D Tämä siis on väliaikainen ratkaisu :)

Got to love it :D

 Nyt unille - huomenna juhlistetaan miehen synttäreitä - ylläriylläri - raksailun merkeissä! Mutta upean mansikkavadelmakermakakun kera :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Jane

p.s. Myös keittiöstä löytyi yksi naulan lävistämä johto..15 kommenttia:

 1. IIIIIK kuinka IHANAAA!!! :)) Onnea muuttoluvasta!
  Mielettömän kaunista, etenkin portaat ja niiden KAITEET, aah ja mikä keittiö! You got a good taste woman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Mun mielestä kans nuo portaat onnistui tosi hyvin!

   Poista
 2. Kauniilta näyttää. Kannattaa tosiaan tehdä kaikki mahdollisimman valmiiksi ennen muuttoa saa sitten muuton jälkeen vaan keskittyä tavaroiden järkkäilyyn :-)

  VastaaPoista
 3. UU -- miten kauniit portaat!!
  Upeaa muutoinkin!
  Tsemppiä!!
  T,Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tsemppejä tarvitaan, että jaksan pysyä täällä vuokrakämpässä vielä muutaman päivän :D

   Poista
 4. Voi, tuhannesti onnea muuttoluvasta! Ihanan näköistä! Ajatella, että teilläkin ollaan näin loppusuoralla <3 Tsemppiä ja pitkää pinnaa vielä loppusiivoiluihin ja tavaroiden kuskaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä ihana päästä vihdoin ja viimein Kotiin. Meidän eka ihan ikioma Koti <3 Mä tykkään siivoamisesta, pakkaamisesta ja muuttamisesta, joten nyt on mun lempparijutut enää jäljellä :)

   Poista
 5. Terveiset ja Onnittelut Omaan Kotiin muuttajille!! Ihana toi tyttöjen "kerhomaja" siitä tulee varmaan tärkeä paikka heille, kun ovat sen jo nimenneet. Muuten kaikki näyttää niin ihanalta. Odotan malttamattomana, että pääsen livenä sinne kaikkeen tutustuun :) Henrille erikoisterkut Onnitteluina synttäreiden johdosta :) Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Pian nähdään :) Välitän synttärionnittelut, kunhan toinen tulee takaisin raksalta. Nyt olis viimeiset siivoukset tehty ja huomenna aletaan viedä muuttokuormaa - jee!!

   Poista
 6. Ihanaa, onneaonneaonnea!!!! Äh, järjen ääni romukoppaan, jos pääsee jo muuttamaan uuteen ikiomaan kotiin:D:D:D. Mähän en oo koskaan olla näissä tämmösissä mitenkään järkevä...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä ja päädyimme kompromissiin. Muutto siis viimeisen raksaviikonlopun jälkeen :D

   Poista
 7. Hei! Googlasin Harmony-parkettia ja löysin tänne. :) Oletteko olleet tyytyväisiä lattiavalintaan? Meillä on kyseinen parketti myös varattuna. Ensin ajateltiin kallista tammilankkuparkettia, mutta toisaalta epäilyttää että miten paljon sitten harmittaa, kun kaksi isoa koiraa menee rallia sitä pitkin... Että harmittaisko vähemmän, jos valitsisi tämän edullisemman, mutta ihan kauniin vaihtoehdon. :)

  Maikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maikki! Me olemme olleet tyytyväisiä :) Lattia on lämmin ja ei ollenkaan liukas. Naarmuja on tullut muutamia ja ne näkyy vaaleina rantuina. Aluksi huomaa heti mutta sitten ne jotenkin katoaa. Siinä mielessä hyvä tuo valkolakattu pinta :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Pidämme parkettivarauksen. :)
   M

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)