torstai 16. elokuuta 2012

Kiire Bråttom

Kuvat antaa nyt odottaa itseään - on koko ajan niin kiire.
Yritämme saada Kotia kuntoon ja raksalla on kulunut niin miehen, iskän, äidin kuin mun ja lastenkin aika. Nyt on kaikki ikkunat pesty, keittiö hellaa ja induktioliettä ja muutamaa rimaa vaille valmis.  Suihkut ovat paikallaan, saunassa ovi (kiuas odottelee sähkömiestä ja lauteet tekijää), seinä-wc:t ovat käyttökunnossa ja tuntuu hyvältä. Väsyneeltä mutta hyvältä :)

Kaikenlaista pientä "kivaa" on sattunut ja asiat ovat menneet vauhdikkaasti eteenpäin ja samaa tahtia taaksepäin.Vessojen pöytätasot tehdään Corianista ja tasomateriaali odottaa jo työstämistä. Harmi vain, että altaita ei ole kuulunut, joten mies teki alakerran vessaan vara-allastason pienenpienestä altaasta ja valkoisesta laminaatista - on niin hauskan näköinen :DD Putkimieskin totesi, että tämä on varmaan väliaikainen juttu :D
 Yläkerrassa on jouduttu irroittamaan jalkalistoja, kun yhden seinän sähköpiuhat eivät pelittäneet. Naula on osunut johtoihin eikä sitä saatu paikallistettua, joten joudumme vetämään uusia piuhoja. Onneksi meillä on johtouralliset jalkalistat niin niitä ei tarvitse alkaa muokkailla.

Suurimmalta osin kaikki on mennyt kuitenkin mukavasti ja huomenna yritän ottaa teille kuviakin! Mm. portaat valmistuvat tänään :)

Lisää kuulumisia sitten huomenna - nyt öitä!

Jane

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tutulta....Miksi AINA loppuvaiheessa tulee niitä pieniä takapakkeja, jotka viivyttävät sitten kaikkia muitakin hommia?? Mie tulin siihen lopputulokseen, että se johtuu siitä, kun niin monta asiaa kasaantuu loppuun eikä niitä pysty tekemään aikaisemmin valmiiksi.

  Mutta onhan teillä ollut vauhti päällä siellä, niin paljon on jo valmiina, hienoa :D Kuvapäivitystä täällä odottelen innokkaana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sekin, että oottaa jo niin kovasti muuttoa, vaikuttaa siihen, että nuo takapakit tuntuu niiin suurilta vaikka pieniä ovatkin.
   Kohta on kyllä valmista - can't wait!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)