sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Valoa!

Upotettavien valaisimien valinta oli HIRVEÄN vaikeaa. Ehkä vaikeampaa kuin mikään tähän mennessä. En löytänyt sellaista suurta rakkautta herättävää valaisinta ollenkaan ja sähkömiehemme toi raksalle jos jonkinlaisia vaihtoehtoja - kiitos siitä. Joku piti valita ja päädyimme sitten Airamin Conxento 13W
-valaisimeen. Nyt jälkikäteen on naurattanut se, että käytimme paljon aikaa valaisimen valintaan, koska eipä niitä meinaa edes huomata :D Harvoin tulee tuijoteltua kattoon ja nämä valaisimet ainakin katoavat sinne mukavasti :)
Keittiön katto näytti aluksi reikäjuustolta.

Aulan katto samoin.

Yläkerran aula sai valaisimet ensimmäisenä.

Alakerran aula sen jälkeen.

Ala-aulaa

Huono lähikuva :D

Ensi viikolle on luvattu osuvasti kylmää keliä - miehellä on talvilomaviikko. Sen jälkeen pitäisi lämmetä, on kesälomaviikon vuoro ;) Mies aikoo olla raksalla kellon ympäri, joten lattiaa, tapettia ja kattolistoja laitetaan paikoilleen oikein urakalla. Jalkalistat ja peitelistat on vielä tarjousvaiheessa... Pari päivää sitten puhuttiin ensimmäisen kerran muutosta! Can't wait!

Jane

4 kommenttia:

 1. Saako valaisimeen led-polttimon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi :) Airamin sivuilta kopsattua: "Valaisin on saatavana myös ilman lamppua, jolloin valonlähteeksi voidaan valita joko 9 W/13 W, 4000 K, himmennettävä 9 W, 3000 K energiansäästölamppu tai 5 W LED-lamppu, 2800/4000 K". Tuotetietoja löytyy tuon tekstissä olevan linkin kautta lisää :)

   Poista
 2. Kylläpä ilme taas muuttui kovasti kattovalojen myötä. Hienoa hienoa, koko ajan mennään eteenpäin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö muuttunutkin! Ja kuitenkaan en heti niitä huomannut, kun ne oli laitettu :D

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)