torstai 7. kesäkuuta 2012

Tapetteja ja sauna - jee!!

Tällä viikolla olemme olleet raksalla töissä koko perheen voimin. Tytöt touhailevat omiaan ja kuopus seurailee sitteristä äidin ja iskän touhuja. Välillä imetetään, laitetaan poika vaunuihin päikkäreille ja jatketaan taas tapetointia. Lapset ovat jaksaneet tosi hyvin reilun kuuden tunnin päiviä. Ihmeellisiä rakkaita <3

Tässä parin päivän tuloksia kännykkäkameran vähän tummina kuvina.
Yläkerran vessasta löytyy Boråsin Lace 1347.
Alakerran vessaan valitsin sitten uuden tapetin ja olen tosi tyytyväinen. Tämä jäi mieleen pikapyrähdyksellä rautakaupassa ja sen kävin sitten myöhemmin meille tilaamassa :)

PT Neo 1939/109 Persia, Sable
 

Keittiöön ja ruokailuhuoneeseen laitetaan Fiona Wall Design: Fioton 431108. Tätä on jo ruokailuhuoneessa miehen ja iskän toimesta :)


Ruokailuhuone
 Sisäikkunat ruokailuhuoneen ja olohuoneen välille ja yläkerran työhuoneeseen laitettiin paikalleen maanantaina ja ne on ihanat!


 
 

 Alakerran leikkihuoneesta löytyy Boråsin Garden 12967. Tämä on poistumassa mallistosta, joten jos joku vielä haluaa sitä omaan kotiinsa niin pikaisesti tilaamaan!
Oon tosi tyytyväinen tapettivalintoihimme. Tykkään jokaisesta tosi kovasti! Enää tapetti puuttuu nuorimmaisen tytön huoneesta. Sen pitäisi saapua kesäkuun puolessa välissä eli ihan pian :)


Sitten sauna, yksi meidän talomme tärkeimmistä huoneista. Meidän jokaisen lempparipaikka!
Tumma sauna on ollut meidän haaveemme siitä asti, kun aloitimme ajatuksen tasolla oman kodin suunnittelun - kymmenisen vuotta siis jo! Ja nyt sen vihdoin saamme :)Suihkuhuoneen kattoon laitettiin tähtitaivas :)

 Seinäpanelit käsiteltiin ensin Tikkurilan Supi Saunasuojalla, sävy Turve. Seinät jäi hieman ruskeiksi, joten käsittelemme ne vielä uudestaan seinällä tummanharmaaksi. Lauteisiin haluaisimme vaaleanharmaan sävyn allaolevan kuvan mukaan. Sävyvinkkejä otamme vastaan!

Kuva täältä

Kiukaaksi näillä näkymin hankitaan Harvian Classic Quatroqr70.


Ensimmäisiä löylyjä odotellen,

Jane

p.s. väliovet laitettiin vihdoin tilaukseen. Matti-Oven Line 1P on meidän valinta :)

12 kommenttia:

 1. Tosi kivat tapetit ym. Mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuu pian kahtomaan niitä ja meitä :)

   Poista
 2. Ihanaa ihanaa! Tosi kivat tapetit! Hyvä maku sulla! :) Sisäikkunat ovat suloiset! Mekin olemme miettineet samanlaisia väliovia! Ne on kivan ajattomat! T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna! Näitä tapetteja on mietitty ja pyöritelty moneen otteeseen - ihana kun vihdoin näkee, miltä kaikki näyttää. Matti-Oven ovet on tosi hyvälaatuisia, joten suosittelen :)

   Poista
 3. Ihanat, kauniit valinnat! On toisiinsa sopivat ja yleisilme joka paikassa jotenkin niin tasapainossa/harmoninen, mitä oon ennenkin hehkutellut sulle! Hyvä Jane!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, ihana kuulla, että muutkin tykkää. Tänään just kattelin tapetteja tuolla raksalla ja mietin, että passaako ne ollenkaan yhteen. Kiitos vahvistuksesta :)

   Poista
 4. Komppaan täysin Leenaa: Tosi kauniit tapettivalinnat ja yleisilme on tasapainoinen! Ja nuo sisäikkunat on n-i-i-n!! ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! Tapetointi on ollut niin jännää, kun nyt vasta näkee, miten valinnat sopii yhteen. Sisäikkunat on kyllä ihana piristys :)

   Poista
 5. Aaaaaaivan ihana tuo alakerran vessan tapetti! Ja tosi nättejä valintoja muutenki =)
  Ja kylppäristä ja saunasta tulee aivan ihanan tunnelmalliset! Teille tulee kaunis koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos <3 Alakerran vessan tapetti oli mustakin onnistunut löytö. Tykkään kovasti!

   Poista
 6. Kylläpä teillä etenee rivakasti sisätilojen laitto tai sitten se vain tuntuu, kun ilme muuttuu niin suuresti :) Ihanan näköstä. Saa nähä päästäänkö tänä kesänä käymään teidän uudessa kodissa :)

  Mukavaa viikonloppua!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla ollaan saatu kyllä paljon tapetteja seinään ja kun nuo miehet vielä viime viikonloppuna sai tuon saunan valmiiksi niin paljon on menty eteenpäin! Huomenna olis edessä kuistin tapetointi ja sitten saadaankin laittaa liisterit sun muut tapetointitavarat autotalliin. Siltä osalta olis valmista :)
   Tottakai pääsette (ainakin melkein valmiiseen) mikäli tännepäin kesällä ootte tulossa! Olispa ihana nähdä!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)