lauantai 2. kesäkuuta 2012

Laattoja ja saumausaineita


Muutama kuva meidän kodin laatoista. Kaikki laatat on nyt saumattu ja tuo saunakin, joka tässä on vielä ihan raakile, on yhtä panelia vaille valmis :) Kiukaan takana oleva seinä laatoitettiin myös. Saunasta kuvia heti, kun saan ne miehen puhelimesta koneelle.

Suihkuhuoneen laatat ovat siis Värisilmän mallistosta. Kasbah Gris ja Marengo 30*60. Valitsimme niihin vaalean harmaan saumausaineen. Kun näin tuon tummemman seinän valmiina, väri hieman mietitytti ja harmitti mutta nyt se tuntuu hyvältä! Saumausaineenä käytettiin Weberin Vetonit-merkkistä ainetta. Weberin tuotteita on käytetty myös vedeneristyksissä, kosteussulkuissa, saneeraus- ja muurauslasteissa.

Kasbah Gris

Kasbah Marengo

Suihkuseinä, Kasbah Marengo
Lattiassa on tummempi saumausaine. Laattana Hieta Grey 10*10.

Hieta Grey

Kodinhoitohuoneen laatta on  Flamingo Grey 10*10 ja saumattu vaaleanharmaalla saumausaineella. Mun mielestä siitä tuli hyvä ja rauhallinen kokonaisuus.

Flamingo Grey

Alakerran vessan laatta on samaa kuin kodinhoitohuoneessa mutta valkoisena. 10*10.

Flamingo White

Yläkerran vessan laatta on valkoisen ja harmaan sekoitus. Tämä löytyi Kaakelikeskukselta. Nimeä en tähän hätään löytänyt. Täytyy tarkistaa se raksalla :)

30*60

Laatoitukset alkavat olla valmiit. Kuistilta laatta tosin vielä puuttuu mutta se laitetaan myöhemmin, kun alakerran parkettienkin laitto alkaa olla ajankohtaista.


Ihanaa juhlapäivää kaikille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille! Erityiset onnittelut lähtee miehen veljelle ja siskolle <3, serkulle ja minun serkkuni pojalle :) Olette kaikki juhlanne ansainneet!

Jane

6 kommenttia:

 1. Tuli itseasiassa aika kiva tuosta Kasbah Marengosta noilla vaaleilla saumoilla. Tykkään myös tuosta flamingo greystä. Kuten sanoit, aika rauhallinen ja seesteinen fiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tullutkin! Kyselin jo mieheltä, kun näin seinät eka kertaa, että voiko niitä mitenkään maalata mutta nyt ne tuntuu hyvältä :)
   Kiitos viestistä! Huomasin, että oot laittanut blogin pystyyn - tuun vastavierailulle ajan kanssa tutustumaan teidän suunnitelmiin :)

   Poista
 2. Tyylikästä ja seesteistä! Wau! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuon valkoisen saumasaineen kanssa, tuo just sen tarvittavan säväyksen rauhalliseen kokonaisuuteen!

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)