keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

 Muutamia kuvia raksalta joka muuttuu Kodiksi pikkuhiljaa :)

Eka kuva on keittiöstä. Meille tulee liesi kulmaan ja takaseinä saatiin viime viikolla tehtyä. Nyt se on sitten jo tapetoitukin. Laitetaan sitten jonkinlainen lasilevy lieden taakse suojaamaan tapettia roiskeilta. Keittiöönhän tuli sama tapetti kuin ruokailuhuoneeseenkin.Tapetoinnitkin on saatu tehtyä. Voidaan sanoa liistereille ja tapettipöydille heipat mielellään pitemmäksikin aikaa :) Alla kuva nuorimmaisen tytön huoneesta eli What A Hoot-tapetti. Aivan ihana ja sopii tosi hyvin tuohon eksrapinkkiksi maalattuun seinään :) Tässä kuvassa tuo pinkkiseinä on vähän vaaleampi kuin livenä.


Olenkos kertonut, että meillä on kotiteatterihuone? Se syntyi aika lailla ykskaks, kun oltiin koko porukalla raksalla. Alla kuva sieltä ;D


Listoitusprojektikin on hyvässä vauhdissa. Yläkerta on listoitettu kattojen ja ikkunoiden osalta. Huomenna aloitetaan sama projekti alakerrassa :) Laitan tarkemmat kuvat listoista toisella kertaa! Valmiinnäköistä on :) Ostimme ensin 9cm leveää kattolistaa mutta se oli ihan liian iso. Mietimme jo kauhulla, että joudumme yrittää myydä sitä eteenpäin mutta onneksi saimme palautettua ne vielä takaisin K-Rautaan. Hyvää palvelua, sillä ne tilattiin sinne meidän takia. Ja nyt on paljon paremmat listat valittuna! Jalkalistaa vielä etsitään.


Yläkerran aulan ikkunat


Kaunista keskiviikkoa,
Jane

12 kommenttia:

 1. Ihania tapetteja! Nuo listat kyllä kruunaavat koko komeuden ja ne saa talon näyttämään jo niin paljon valmiimmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Alakerran kattolistat saatiin paikalleen tänään ja huomenna sitten loput ikkunalistat - jee :)

   Poista
  2. Heips! Oon käynyt seurailemassa blogiasi. Ihanaa, että jaksat pitää tätä rakentamisesta huolimatta! Varmasti oman aikansa vie tämänkin pito! Kyselisin sellasta, että ootteko hyvin pysynyt budjetissa? Ollaan saatu arvio Kreivi-talolta 166m2 talosta, joka oli n. 210-220te (90% töistä itse siis tekien). Miltä sinusta kuulostaa? :) Onko ollut jotain yllättäviä "rahareikiä", joita kannattaisi ottaa huomioon? Kiitos (mahdollisista) vastauksista! :D

   Poista
  3. Hei, kiitos viestistä! Haluaisin käyttää tähän blogiin aikaa enemmänkin, kuviin ja postaustiheyteen mutta nyt mennään näillä :) Kysäsin mieheltäkin tuosta arviosta ja meidän mielestä se pitää aikalailla hyvin paikkansa. Meillä yllärirahareikiä on ollut muutamia. Pohjatöihin meni odotettua enemmän eli hiekkaa ajettiin tontille enemmän kuin etukäteen aateltiin. Sehän nyt riippuu tietysti tontista. Listat olivat yllättävän arvokkaita. Myös LVI- ja sähkötöihin saa varata PALJON. Mikäli suvusta löytyis tekijöitä niin tässä kohdassa pystyisi säästämään tosi hyvin :) Kodinkoneiden hinnatkin ovat nousseet, vaikka tarjouspäiviltä omatkin hankittiin.
   Toivottavasti näistä oli jotain apua :) Kysele lisää, jos joku mietityttää :)

   Poista
  4. Kiitos vastauksista! :) Pohjatyöt mietityttääkin eniten rahareikänä, mutta jospa ne suht aisoissa pysyis. Hyvää kesää!

   Poista
 2. On kyllä tosi ihania ja näyttäviä tapetteja! Erityisesti ihastuttaa tuo tyttösen tapetti! <3 Listat kyllä kruunaa talon. :) Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena :) Kiitokset tsempeistä - tulee tarpeeseen!

   Poista
 3. Hei,

  kyselisin millä tavalla listoititte nuo ikkunat? Eli siis onko ikkunan smyygit tehty eri listalla ja sitten peitelista päälle vai käytittekö reunalistaa? Tuo smyygin leveys mietityttää vähän, millä tavoin olisi paras toteuttaa.

  T. Toinen Kreivi-talon rakentaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan tässä piakkoin postausta meidän listavalinnoista ja oon sitä varten ottanut kuvia noista ikkunanpielistäkin, joten sitten näet kuvia mutta tässäpä jotain vastausta nyt :)
   Kysyin siis mieheltä ja tässä vastaus :)
   Me käytettiin smyygilistaa ja peitelistaa. Smyygilistana käytettiin 12*32 sileää listaa. Ikkunat ei ollut meillä ainakaan ihan suorassa eli oli aika värkkäämistä. Joissakin ikkunoissa rungon ja ikkunan väli on niin suuri, ettei smyygilistan paksuus riittänyt peittämään rakoa. Tällöin laitettiin smyygilistojen alle vielä 6mm:n kovalevysoirot. Sitten kokeilimme toista tapaa ja teimme smyygilistoista ensin kehän ja siihen kiinnitettiin peitelistat. Sitten koko systeemi nostettiin ikkunaan. Koska me käytimme 32mm:n smyygilistaa niin jiirit jäi vähän auki mutta niihin laitoimme sitten akryylimassaa ja hyvät tuli.

   Poista
 4. Ihania tapetteja! varsinkin tuo tyttöjen huoneen tapetti <3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Oon ollut ihtekin ihan tyytyväinen valintoihin. Tapettien laitto on jännää, kun silloin vasta näkee, miltä se pienestä mallipalasta valittu tapetti näyttää koko seinällä :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)