torstai 28. kesäkuuta 2012

Kuulumisia ilman kuvia

Meillä mennään mukavasti eteenpäin! Oon ootellut, että saisin kuvia koneelle mutta aina se unohtuu, kun mies tulee raksalta myöhään kotiin. Kuvia siis tulee heti (ja paljon), kun ne tänne koneelle siirretään. Aattelin, että nyt on pakko kirjoittaa jo kuulumisia, koska raksalla on tapahtunut niin paljon. En malttanut enää ootella niitä kuvia :D

Juhannuksen aikoihin saimme parketit paikoilleen. Saunan panelit käsiteltiin vielä tummemmiksi (suihkuhuoneen katto oottelee vielä tummempaa sävyä). Kuisti on nyt myös laatoitettu ja saumattu, silikonit laitettu, karmit ja väliovetkin ovat jo paikallaan :) Kodinkoneet saapuu raksalle heti kun kuljetus järjestyy. Portaat ovat suunnitteluvaiheessa, samoin keittiö. Seuraavaksi aloitetaan jalkalistojen laittoa. Olisin halunnut korkeat 12cm:n listat mutta mieluista, tarpeeksi paksua ja kohtuuhintaista ei löytynyt. Löysimme kuitenkin hyvän vaihtoehdon K-Raudan valikoimasta ja tilasimme sitä. Listat saapuivatkin eilen, joten tänään pääsemme niiden kimppuun :) Sitten portaiden ja kalusteiden tekoon. Tänään pitäisi päättää, irtisanotaanko vuokrasopimus vai ei.. On vielä kyllä kovasti hommaa ennen kuin kaikki on valmista. Katsotaan nyt.

Sellaista täällä meillä :) Toivottavasti teillä oli ihana juhannus! Me nautiskelimme yhdessäolosta raksalla työn ja grillailun merkeissä :)

Jane


6 kommenttia:

 1. Loppusuora häämöttää uhkaavasti, upeeta!
  Se on totta, että vaikka loppuvaiheessa näyttääkin jo likimain valmiilta, hommaa on vielä paljon.

  Mekin luultiin tekevämme kaikki ihan rauhassa valmiiksi. Mutta kun muuttopäivä oli päätetty, alkoi tuntua, että tehdään kellon kanssa kilpaa töitä :D Mutta semmosta se on aina, muuttopäivä on vaan joskus pakko päättää :)

  Tsemppiä loppumetreille!!! Niitä kuvia odottelen innolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just päätettiin, ettei vielä irtisanota tätä kämppää. Tehdään nyt rauhassa vielä. Varsinkin kun nää loppuhommat lepää aika lailla ainoastaan miehen harteilla. Ihte kyllä aion mennä siivoamaan Kotia heti kun kaikki listat on paikallaan :) Kiitokset tsempeistä!

   Poista
 2. Ihanaa, että teidän urakka alkaa olemaan loppumetreillä. Lupaan tulla yksin tai kaksin ihailemaan teidän uutta kotia mahdollisimman pian. Mikäli sinne vain saa itsensä kutsua..=)

  <3 Tiina-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan yksin tai yhdessä :) Täältä tai fb:stä selviää, milloin päästään muuttamaan! Menee varmasti elokuun alkuun mutta toki raksaakin saa tulla kahtomaan :)

   Poista
 3. oi, oi kun siellä on paukuteltu menemään! :) on kyllä tosi vaikea arvioida sitä todellista muutto-ajankohtaa. Me irtisanottiin vuokrasopimus ja heinäkuu aikaa muuttaa. Ainakin ajatus on, että sen pitäis riittää ihan hyvin. Onnenomenoita ja voimia loppumetreille, tällä kertaa raksan parissa! ;D ps: kuvapäivitystä odotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on uusi postaus ilmoilla :) Me päätettiin irtisanoa vuokrasoppari vasta ens kuussa. Tuntui, että on vielä paljon hommaa. Teillä on kaikki niin hyvällä mallilla, että varmasti ehditte ens kuun aikana muuttaa! Jaksamista sinnekin!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)