tiistai 1. toukokuuta 2012

 Tässäpä kuulumisia kuvien välityksellä :)

Alakertaan kuraeteiseen käsiteltiin Tunto Hienolla. Ensiksi seinät maalattiin laavalla (X497) ja sitten päälle levitettiin dolomiitin (J487) sävyistä Tunto Hienoa teräslastalla. Ihan täydellinen siitä ei heti tullut, joten sitä hieman hiotaan ja lisätään sitten Tunto Hienoa vähän lisää.

Tässä seinät on maalattu.
Tässä maalin päälle on vetäisty Tunto Hienolla.
Sama seinä vähän kauempaa

Sitten yläkertaan. Tämä on meidän "akvaario" eli työhuone. Se maalattiin ympäri asti (Shantung V481). Sävy on tummempi ja taittaa liilaan tosi kovasti, paljon enemmän kuin esite lupasi. Mutta tällä mennään. Valkoiset kattopanelit paransi sävyä ja listat tulee tekemään ihmeitä myös :) Alla pari kuvaa tuosta maalista eri valossa. Niin erinäköinen joka kulmasta!Yläaulan katosta puolet ja vaatehuone kokonaan on vielä paneloimatta. Kuulemma huomenna yläkerrassa pitäis olla valmista! Sitten siellä oliskin tapettien vuoro :)


Meidän nuoremman tytön kamari on kuin karkki! Aluksi hirvitti tuo sävy mutta täälläkin valkoiset kattopanelit teki ihmeitä ja väri on ihmeen raikas :)


 Kattopanelit vaalensi myös meidän makuuhuoneen seiniä. Nehän maalattiin Mulperilla (H484). Tykätään siitä edelleen, vaikka varsinkaan mua ei tummemmatkaan seinät olisi haitanneet :)

Tässä kuvassa mulperi näyttää luonnonvalkoiselta. Selkeästi beiget ne paikan päällä on.

Vaatehuoneen kolme seinää on maalattu kodinhoitohuoneen maalilla (TVT 1952, oikeanpuoleinen seinä) ja yksi seinä kuraeteisen jämämaalilla eli laavalla (X497). Sitä oli sen verran hintsusti että pohjamaali kuultaa läpi. Tämä seinä oli tarkoitus käsitellä kans vielä Tunto Hienolla mutta mä tykkäsin tuosta keskeneräisestä seinästä ja se jää sellaiseksi :)


Ja sitten alakertaan. Kerroinkin edellisessä postauksessa, että saunan ja kylpyhuoneen lattiat on nyt laatoitettu kokonaan. Lattiakaivon rst-kansi on Vieserin mallistosta. Ja se on ihana!!


Illalla sain paremman kuvan meidän olohuoneen maalistakin (NCS S 2000N) kun aurinko ei niin paistanut suoraan sisälle. Takka maalataan pari astetta vaaleammalla sävyllä.


Sellaista täällä meillä :) Iloista vappua teille kaikille!

Jane

8 kommenttia:

 1. Voi ne värit ne värit...:) Valo tosiaan muuttaa värejä ihan hassulla tavalla, mutta luota vaan omaan näkemykseesi niin hyvä tulee! Mulperi kuuluu just niihin väreihin, jotka muuttuu tosi paljon valon mukaan.
  Ihanan punainen tytön huone :-) Oikea piristys
  Lattikaivon kansikin on oikein passeli - valitsin meille samat :-)

  Oikein hyvältä näyttää, siitä se kokonaisuus lähtee rakentumaan ja loputulos on varmaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin, että sä Eeva jaat mun ihmetyksen noiden värien kanssa :D Toivon todella, että kaikki sulautuu yhteen hyväksi kokonaisuudeksi :) Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Onpas teilläkin siellä kovasti ahkeroitu! Tytön huone oli oikein namu! :) Ajattelepas vielä ihanat listat ja katot niin AVOT, oikein pisteet iin päälle! HYvää viikonloppua sinne suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listat ja kattopanelit tekee kyllä ihmeitä. Pitäis varmaan alkaa valita jotain listavärkkejä.. jaiks.. ;)
   Hyvää viikonloppua Leena teillekin!

   Poista
 3. Ihana lukea teidän rakennusurakan edistymistä ja huomata, että sehän valmistuu..=)
  Täällä saatu vasta mallit piirtäjälle ja urakka ihan alkutekijöissä..=)

  <3 Tiina serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkö on raksa-ajat edessä? Hienoa! Tää on ihan mukavaa hommaa :) Minkälainen talo teille on tulossa?

   Poista
  2. Meille tulee 1-kerroksinen talo pitkästä tavarasta rakennettuna..=) Valmistuu sitten kun valmistuu..=)
   Puutavara jo hankittu, tonttipaikka valittu ja isi luvannut auttaa pohjissa ja muissa kaivuutöissä..

   Poista
  3. Kuulostaa hyvältä :) Ei muuta kuin onnea matkaan ja ihanaa suunnitteluaikaa!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)