torstai 17. toukokuuta 2012

Edistystä!

Jee - sisäkatot alkaa olla valmiina. Enää puuttuu pari neliötä eli alakerran wc:n katto :)) Huomenna alkaa siis tapetointihommat!! Täytyy ajella illalla raksalle ihastelemaan ja ottamaan kuvia.

Nyt pitäisi päättää listat - ei kiva. Haaveilen tosi leveistä (eli korkeista) ja ohuista jalkalistoista ja haluaisin ikkunoiden ja ovien ympärille yksinkertaiset listat. Tuntuu vain, että mistään ei löydy sopivia...  Taidan olla harvinaisen kranttu...

Toinen ongelma on alakerran wc. Tilasin sinne sitä Graham&Brownin tapettia mutta nyt kun näkee sen isompana, ei se olekaan sellainen kuin toivoin. Nyt jahkaan, että laitetaanko sitä kuitenkin vai etsisinkö vielä jonkun uuden tapetin. Sekään kun ei ole ihan helppo homma... Täytyy kai taas aloittaa tapettirumba uudelleen.

Nyt kuitenkin unohdan ongelmat ja iloitsen valmiista pinnoista! Ja ennen kaikkea ihanista talkoolaisista <3

Jane

p.s. Meillä on muuten menossa jo kolmas (!!!) flunssa vauvan syntymän jälkeen eikä toinen ole vielä kolmea kuukautta. Onneksi ollaan jo loppusuoralla tämän flunssan kanssa. Voi kun tuo kevät veisi kaikki pöpöt mukanaan - tahtoo kunnon kesän ilman sairasteluja!

12 kommenttia:

 1. Tuo tapettien valinta on yllättävän vaikeaa. Meiltä puuttuu vielä Liinun makkarista ja meidän makkarista kun ei ole löytynyt sopivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, sun viesti on mennyt multa jostain syystä ihan ohi! Tapettien valinta on kyllä vaikeaa, kun haluais niin kovasti, että kaikki sopis yhteen. Nyt kun saa vielä lattiat paikalleen niin alkaa nähdä, miten omat valinnat osuu kohdalleen. Jos osuu :D

   Poista
 2. Voi ihanaa, teilläkin alkaa jo kovasti näyttämään kodilta :)

  Ite kyllä sanoisin, että yritä etsiä uusi tapetti, jos se ensimmäinen ei miellyttänytkään silmää. Uskon, että se on kyllä vaivansa väärtti mikäli löydät uuden tapetin mihin ihastut. Tsemppiä pähkäilyyn!

  Pikkuiselle kovasti paranemisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä uskomatonta, että nyt tulee ihan täysin valmista pintaa joka paikkaan :) Päätin, ettei laiteta vessaan tuota tapettia vaan etsitään uusi tai saatetaan maalatakin.
   Poika voi jo paremmin, onneksi :)

   Poista
 3. Mahtavaa, pian näemme mekin tapetit seinissä:). Voi pientä raasua, paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pian saada tänne kuvia. Nyt on lattiaakin jo meidän makkarissa! Kiitos, poika voikin jo paremmin :)

   Poista
 4. Teidän koti alkaa olla hyvällä mallilla. :) Ootteko käyneet Hyypän höyläämöllä jo kattomassa listoja? Me haettiin suoraan sieltä listat meidän kotiin. Mukavaa sunnuntaita! Toivottavasti pikkuinen paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että Koti voi valmistua kesäksi :) Mä oon hakenut tuolta Hyypältä mallipaloja mutta ne on niin hurjan koristeellisia ja mä haluaisin yksinkertaisemmat. Aateltiin kyllä, että käydään kysymässä, voisko ne tehdä meille jotain muuta. Oon vaan hirmukranttu..
   Poju voi jo paremmin, kiitos :) Jospa tää olis nyt viimeinen flunssa tälle keväälle.

   Poista
 5. Voi, kun kuulostaa hyvältä! tapetointihommii on niin hauska jo päästä kaiken muun pakertamisen jälkeen. :) Hyvä kun lähdit etsimään uutta tapettimallia jos se toinen ei miellyttänytkään. Vaikka aikaa veisi, niin on silti mukavampi olla lopussa TOSi tyytyväinen valintoihin. Hienosti siellä edistytään! Ja ihanaa jos vauveli voi jo paremmin. Toivotaan että flunssat on nyt selätetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetointi on kyllä ihana vaihe - ainakin minulle, joka en ole tapetoimassa. Iskä ja mies vois olla toista mieltä :D Oon löytänyt vessaan uuden tapetin!! Jee :)
   Pikkuisen flunssa sen kun jatkuu.. Ei olis pitänyt iloita edistyksestä ollenkaan. Onneksi hän on yhtä hyväntuulinen tuon tukkoisen nenän kanssa kuin muulloinkin :)

   Poista
 6. Moi,

  Tillman Oy tekee linkittämästäni paneelista myös kapeampaa listaa... onko tuo sinne päin?

  http://www.tillman.fi/tuotteet/?Tuotenimike=&Tuotekoodi=0161455&Paksuus=&Leveys=&Materiaali=&Nayta=10&Hae=Hae

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pasi vinkistä, täytyypä katsastaa tuo sun linkki!

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)