torstai 5. huhtikuuta 2012

Valmiita pintoja!


 Laatat ovat löytäneet tiensä seinälle ja tässä kuvia (tosin vähän kehnoja sellaisia).

Suihkusyvennykseen tuli tumma laatta (Värisilmän Kasbah Marengo 30*60).

Ikkunaseinälle vaaleampi (Kasbah Gris 30*60).

Hirveän vaikea ottaa kuvia tuolla saunalla, kun on niin hämärää. Laattojen sävytkin vääristyvät mutta pääasia, että laatat livenä näyttävät hyvältä :)

Tässä vaaleampaa laattaa vähän lähempää

Ja tässä tummemman harmaa.
Noiden kahden viimeisen kuvan perusteella laatat näyttävät ihan samanvärisiltä mutta on niissä oikeasti ihan selvä erokin :D Lattiatkin ovat nyt kunnolla kuivuneet, joten niidenkin laatoittamista saadaan aloittaa!

Olohuoneen seiniin ja kodinhoitohuoneeseen on vedetty jo pintamaalit mutta niistä ei ole vielä kuvaa. Olohuoneen maali oli niin vaaleaa, että mietitään, maalattaisiinko tummempi sävy päälle..

Mukavasti siis on menty taas eteenpäin :) Tänään kävin vielä tilaamassa viimeisiä laattoja ja tapetteja. Enää uupuu vain yläkerran wc:n laatta ja keittiön sekä yläkerran työhuoneen tapetti. Nekin on työn alla. Oon laittanut itselleni deadlineksi ensi viikon, joten siihen mennessä olisi kaikki tapetit, laatat ja maalit valittava :) Nyt yritän saada nämä raksa-asiat pois päästä ja mennä nukkumaan.. Kello onkin jo yli yhden :/

Rauhallista hiljaista viikkoa teille kaikille!
Jane

8 kommenttia:

 1. Wau! Tuo teidän laatta on varmaankin livenä tosi upeaa! Lähikuvista näkee sen hauskan "tekstuuri"pinnan. Valokuvat vääristää todellakin aina noita värejä.

  Tsemppiä loppuihin valintoihin ja mukavaa pääsiäistä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, just tuossa käytiin läpi viimeiset valinnat ja ens viikolla meen valitsemaan sitten maalit rautakaupan sisustusneuvojan kanssa :)
   Hauskaa pääsiäistä sinnekin!

   Poista
 2. No Niin! Siellä on kanssa päästy laatoitusten pariin! Kyllä se niin totta on, että kaikki näyttää livenä ihan erilaisilta kuin mitä näihin kuviin yrittää vangita. :) Mutta kyllä hetken piti tsiigata tuota teidän ylintä kuvaa, kunnes mies totesi että kuva on väärinpäin! :D No, mitäs sen on väliä- laatoituksethan oli pääasia! Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla Leena on kyllä tarkat silmät! Mä huomasin sen vasta, kun olin jo julkaissut tän postauksen :D Enkä sitten enää vihtinyt alkaa uudestaan muokkaamaan.

   Poista
 3. Vautsi, teilläkin ollaan hyvällä mallilla. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa alkaa tulla valmiimpaa :) Toivottavasti siellä parannutaan pian!

   Poista
 4. Voi miten ihanaa, valmista pintaa saatu paikoilleen! Laatat ovat ihanat, varsinkin varmasti livenä :)

  Aurinkoista pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tää vaihe on hirveän jännää - nyt vasta näkee, onnistuuko valinnat vai ei..

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)