sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kuulumisia

Hui miten nopeasti aika menee! Alkaa olla huhtikuun loppu ja edellisestä postauksesta on mennyt liian kauan! Täällä ollaan toivuttu vatsataudista, joka loppujen lopuksi oli vieraana pari viikkoa. Vuorotelleen sairastettiin, parin päivän välein. Ihan tervettä päivää ei vieläkään olla nähty, kun pientä nuhaa ja yskää on koko ajan ilmassa. Jospa tämä on sitä kevättä, don't know.

Mutta nyt raksakuulumisiin, tosin ilman kuvia tällä kertaa.
Kaikki maalattavat seinät on maalattu. Kuraeteisen seinä käsiteltiin Tikkurilan Tunto Hienolla - jännityksellä odotan sen näkemistä! Samaa Tunto Hienoa tulee myös vaatehuoneen peiliseinälle. Silloin mäkin pääsen kokeilemaan :) Viimeisten tapettien tuloa odotellaan.

Tällä hetkellä raksalla laitetaan kattopaneleita. Nyt on valmiina jo osa yläkerran makkareista. Kun paneloinnit on tehty, alamme tapetoimaan - jee!! Tää on huippuihana vaihe. On niin upeaa nähdä, miltä ne päässä pyörineet suunnitelmat alkaa livenä näyttämään :) Timpuri oli käynyt laatoittamassa myös suihkuhuoneen ja saunan, joten sielläkin on menty eteenpäin. Täytyy kohta lähteä kiuasostoksille!

Ihan lopuksi suuri kiitos talkooavulle! Miehen siskot, isä ja äiti ovat olleet maalaamassa apuna ja heidän ansiota on se, että nyt ollaan jo näin pitkällä <3

Sellaista tänään. Seuraavalla kerralla kuvia!

Jane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)