lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kodinkoneostoksia

 Kodinkoneiden ostaminen on viivästynyt ja viivästynyt. Kehtaanko ees kertoa, että ensimmäinen kodinkonetarjous haettiin jo viime kesänä :D Onpa nyt kerrankin sitten kunnolla jahkattu ja mietitty, mitä otetaan :)

Paikallisella Expertillä on tänä viikonloppuna keittiöpäivät ja saimme kasaan hyvän paketin ja siitä tosi hyvän tarjouksen, joten nyt on kaikki kodinkoneet hankittuna :) Aiemmin ostimme jo Expertin ja Gigantin tarjouksista Mielen pyykinpesukoneen ja tiskarin.

AEG:ltä löysimme pakastimen, jääkaapin, pyrolyysiuunin ja induktiotason. Kaupan päälle saadaan AEG:n wokkipannu - ihan kiva juttu. Sellaista ei meidän taloudesta vielä löydykään! Siemensin valikoimasta otimme kuivausrummun, vaikka pesukone Mieleä onkin. Myyjä suositteli sitä lämpöpumpputekniikan takia. Kuivausrumpuhan on kodin sähkösyöppö ja uuden tekniikan ansiosta sähkö kuluu huomattavasti vähemmän ja sehän on aina hyvä asia :) Kannattaa tutustua kuvan alla olevan linkin kautta tuotetietoihin tarkemmin :)

AEG A 82900GNX0
AEG S83800 KMX0

AEG HK654200FB

Savo CH-5209-S 90cm

AEG BP3013021M
Siemens WT46W360

Televisio on ollut ostoslistallamme valehtelematta nelisen (!!) vuotta. Nykyisen Saloran oon ostanut, kun aloitin opiskelut syksyllä 2000. Nyt voisi sanoa, että telkkaristamme kuuluu enemmän särinää kuin varsinaista ääntä :D Hyvin se on kuitenkin palvellut - Pikku Kakkonen ja muut lasten filmit näkyy ja kuuluu siitä varsin hyvin :) Meillä vanhemmilla ei ole juuri ollut aikaa telkkaria katella :)

Mutta asiaan :D Expertillä oli tarjouksessa Philipsin telkkari ja tykästyttiin siihen. Se saadaankin jo ensi viikolla mutta nuo muut koneet tulee myöhemmin suoraan raksalle ilmaisella kotiinkuljetuksella :)
Philips 40" LED-TV

Kuulostipas mainostukselta mutta sen verran hyvää palvelua saatiin, ettei se haittaa. Voin kyllä lämpimästi Kokkolan Expertiä suositellakin :)

Raksalla on maalattu - sieltä kuvia seuraavaksi!

Jane

8 kommenttia:

 1. Saa sen entisen telkkarin majottaa uudelleen kaappiin :D Hienoja kodinkoneita. Varmaan mahtava tunne sitten kun saa ne "korkata" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vanha tv saa nyt jäädä levähtään. Kunhan vaan ehditään hakea se uusi tilalle :)

   Poista
 2. Meilläkin olisi kilpailuttaminen ajankohtaista, mutta eipä olla kauheesti ajatuksia kodinkoneiden suhteen uhrattu :D Tosin expertti taitaa olla se ainut paikka mistä niitä katellaan, sen verran mahtavaa palvelua sieltä kyllä saa, että jo ihan sen vuoksi sieltä tulee ostettua paljon tavaraa :)

  Hyvänkuuloisia ostoksia olette tehneet!

  -Onnenhippuja kirjoittelee-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja expertillä on mun mielestä hyviä merkkejä! Siis laatu-hintasuhde on kohdallaan :) Toivottavasti löytyy mieluisat!

   Poista
 3. Aeg:n koneet tuli meillekin, keittiökalustemyyjän kautta. Laadukkailta vaikuttavat. Kuivausrumpu pitäisi ostaa - en vaan tiedä niistä yhtään mitään!! Lämpöpumputekniikasta olen vaan lukenut kodinkonefirmojen sivuilta...
  Et samassa venheessä istutaan taas...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteistä matkaa on kivempi taittaa :) Ei muuta kuin kuivausrumpuostoksille!

   Poista
 4. Meidän uuteen kotiin tuli myös kaikki Expertiltä, se oli tosin rakennuttajan valinta. Jääkaappi ja pakastin on samat kuin teillä, tosin valkoisella ovella ilman sitä inforuutua. Ollaan tykätty hirveesti! Tiskikonekin on AEG:tä, integroitava malli josta on tykätty kovasti, tekee alakaapistosta tosi harmonisen. Tuo led-tv lienee seuraavaksi hankintalistalla, sen verran on neljässäkin vuodessa tapahtunut sillä saralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ootte tykänneet noista! Ei sitten mennyt meidän valinnatkaan ihan metsään :)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)