perjantai 2. maaliskuuta 2012

Arkirakkautta ja raksailua sopivasti sekaisin :)

Tähän ekaan kuvaan kiteytyy mun tunnelmat tällä hetkellä. Oon hirmuhirmu onnellinen ja jotenkin tyytyväinen kaikkeen. Myös niihin "virheisiin" ja "en mä tätä nyt näin olis halunnut"-juttuihin, joita tulee vastaan niin arjessa, äitiydessä kuin myös raksaamisessakin. Nyt just näin elämä on hyvää ja täydellistä <3
  


Vauvahuurujen keskellä ollaan myös tehty päätöksiä laattojen suhteen. Täytyy muuten sanoa, että niin huuruissa mennään, että vaikka mies on moneen kertaan kertonut, mikä tilanne raksalla on niin en yhtään muista :D Takkaa on kai tehty eteenpäin ja kylppärissäkin on touhuttu? Mutta nyt niihin laattoihin :)

Aloitetaan kuistista. Sinnehän valitsimme tuon Tapettitalon Lukko-tapetin ja laataksi on tällä hetkellä valittu Värisilmän Grotte. Hinta on vaan aika korkea, joten yritämme löytää toisen samantyylisen. Mies onkin jo kahtonut Hartmanilla vaihtoehtoja. Mun pitäis vaan ehtiä sinne niitä katsomaan :) Tästä Grotte-laatasta pyydämme toki myös tarjouksen :)

Värisilmän Grotte 30*30 blanco
Ja sitten kylppäriin. Suihkuseinään ja sivuseiniin tulee tuollainen tummanharmaa laatta ja ikkunaseinään vaaleamman harmaa laatta. Lattiaan sitten tuota 10*10-laattaa. Se tasoittaa kummasti tuota ison laatan "tekstiilipintaa" ja sitoo nuo isot laatat hyvin yhteen :) Samaa lattialaattaa tulee myös saunaan.

Värisilmän Kasbah Marengo 25*38 (alla) ja Kasbah Gris 25*38 (keskellä). 10*10-laatta on Hartmanilta mutta nimeä en tiedä. En saanut selvää myyjän kirjoittamasta lapusta :D
Tätä seuraavaa laattaa mietittiin aluksi niin kodinhoitohuoneeseen, kuraeteiseen kuin kylpyhuoneeseen ja saunaankin mutta kun löysimme tuo edellisen kuvan pikkulaatan niin suunnitelmat muuttuivat. Tämä K-Raudan laattaa on tulossa nyt vain khh:een ja kuraeteiseen mikäli edullisempaa, samantyylistä vaihtoehtoa ei löydy Hartmanilta :)


Flamingo Grey 10*10 (K-Rauta)

Tässä laatan värisävy selviää vähän paremmin :)

Vessan lattialaatat ovat vielä hakusessa. Ajatus on selvä mutta emme ole ehtineet niitä käydä etsimässä. Ensi viikolla sitten. Vessoihin tulee vaaleat lattialaatat. Yläkertaan ehkä iso laatta ja alakertaan kaatojen takia pienet :)

Tässäpä meidän laattasuunnitelmia. Nyt pitäis alkaa kilpailuttamaan niin tapetit kuin laatatkin niin saataisiin laittaa molemmat tilaukseen :)

Keväistä viikonloppua kaikille!

Jane

6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma siellä vauva-arjessa, ja hyviä laattavalintoja!

  VastaaPoista
 2. Onpas tyylikkäät laattavalinnat!! Pieni ihminen tasapainottaa sopivasti raksa-arkea, siinä jää ylimääräiset ja joskus jopa turhatkin murhetimiset murehtimatta :DD

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hyvältä - sekä se onnellinen arki, että raksan edityminen ja pintamatskujen valinta :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ja näyttää ihanalle! :)

  VastaaPoista
 5. harmoniselta ja kauniilta kokonaisuudelta näyttää!

  VastaaPoista
 6. No hyvä, että teidänkin mielestä nuo laatat sopii yhteen :) Täällä kun ihtekseen (siis miehen kanssa kahden) pyöritellään noita laattoja niin iskee pieni "värisokeus" - ei tahdo enää mikään näyttää miltään :D
  Grottelle löytyi tänään kilpailija Hartmanilta.. Nyt aloitetaan kilpailutus oikein kunnolla :)

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)