sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Yläkerta edistyy :)

 Vihdoinkin kuvia raksalta! Yläkerta on nyt kittausta ja pohjamaalausta vaille valmis. Sitten päästäisiin pintojen kimppuun. Väliseinät on levytetty, sähköt vedetty ja hyvältä näyttää :)

Tämä huone kulkee nimellä työhuone mutta makuuhuonehan siitä tulee, kun tämä mahanasukki alkaa kaivata omaa huonetta :) Huoneeseen tulee lasiovi ja lasiseinää porrasaukkoon päin.


 Sitten pari kuvaa vanhempien makkarista.

Vaatehuoneen vastainen seinä

Toinen pääty

Yläkerran wc

Työhuoneesta aulaan päin.

Sitten miehet jatkavatkin alakerran parissa. Väliseiniä pitää levyttää, timpuri tulee jatkamaan hommia kylppärissä vedeneristysten, tasoittamisen sun muiden parissa ja sähkömies tekee taikojaan koko ajan. Ihte oon yrittänyt tehdä päätöksiä laattojen ja tapettien suhteen. Vielä olis lattialaatat vähän hakusessa mutta jospa nekin löytyisivät tässä parin viikon sisällä. Kirjoittelen niistä sitten lisää :)

Jane

11 kommenttia:

 1. Siitä se valmistuu! Meillä myös yläkerrassa tuossa samantapaisessa kohtaa kuin teidän työhuoneessa tuollainen ikkuna (onhan noihin tulossa ikkuna?) "aulaan" päin..Joskaan meillä ei ole oikeastaan aulaa kauheasti olemassa.. *höpisee joutavia*--

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee siihen ikkunat. Huone on muuten suht pieni niin ikkunoilla saa mukavasti avaruutta aikaan :) Sisustuksellisia haasteita ne tosin taitaa aiheuttaa ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää!!! Kyllä se tuosta eteen päin rientää vauhdilla :D

  Utelias ihmettelijä utelee, että onko teille tulossa seinämalliset wc -istuimet?...vai oliko se vaan joku muu "härpäke" siellä veskin seinässä?
  Hauska idea nuo huoneen ikkunat, antavat valoa ja avartavat varmaan pientä huonetta mukavasti. Niihin saa kivat verhot viritettyä, joten se sisustushaasteista :DD

  Onnea raskauden loppumetreille! Mietinkin sinua tässä eräänä päivänä, että jokohan se pieni ihminen on jo syntynyt? On se vaan mukavaa, kun on kaksi isoa projektia päällekkäin - been there! Ja hienosti meni!! Jäi raksastressaamiset paljon vähemmälle vauvan kanssa touhutessa :D Uutisia odotellen...:D

  VastaaPoista
 3. Joo, meille tulee seinä-wc:t ja nuo telineet oli paikallaan tositosi ajoissa. Mutta hyvä niin :)
  Kiitos onnentoivotuksista! Täällä vielä mahanasukin kanssa mennään eteenpäin. Meidän lapset on kaikki tykänneet mahassa olosta :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkös sitä vielä postaillaan ;)???Oot ollu kovasti mielessäni!
  Voi Jane miten ihanalta näyttää tuo teijän vintti :)!
  Niin valmista jo :)!Oon tosi iloinen teijän puolesta!
  Tuosta teijän kodista tulee niin ihana,tiiän sen jo nyt!!!!
  Sitä ja uutisia pikkuBabystä ootellessa,voikaa hyvin ja siunausta tulevaan <3

  VastaaPoista
 5. Täällähän sitä :) Kiitos ihanista sanoista Kikke! Toivottavasti mulla olis pian jakaa vauvauutisia <3

  VastaaPoista
 6. Vau, teillähän on taas rykästy kunnolla eteenpäin! :) Teillähän loppuu kohta hommat kesken ennen kesää :D

  Supistavia terkkuja meiltä ;)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun loppuiskin! Näyttää vähän liian valmiilta ;D Kiitos terkuista! Sinne kans, koko sakille (mutta ihan tavallisia rutistushaliterkkuja) :)

   Poista
 7. Komppaan edellisiä, ihanalta tulee yläkerta näyttämään ja ihana idea on ollut laittaa ikkuna aulatilaan päin tuohon yhteen makkariin :)

  Voihan hyvin ja toivottavasti kohta saadaan kuulla ihania vauvauutisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on niin ihana saada "valmista" aikaseksi. Miehet oli kovin tyytyväisiä ja minä tottakai :) Täällä voidaan hyvin ja paksusti mutta vielä maltetaan odottaa!

   Poista
 8. Niin ne vaan raksat etenee vaikkei se aina siltä tunnukkaan :-) Meillä raksa seissyt säätämisten ja uuden alun takia kolmisen viikkoa eikä kuulemma vieläkään tuu kiirusta..Aika löysä aikataulu siis kun raksa voi seistäkin viikkokaupalla ja silti luovutetaan ajallaan, mutta pääasia että valmistuu ajallaan :-))

  VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit viestin käynnistäsi :)